loading
close
SON DAKİKALAR

'Fatih Portakal Fox TV'den istifa etti' iddiası

'Fatih Portakal Fox TV'den istifa etti' iddiası
Tarih: 24.08.2020 - 11:35
Kategori: Medya

Fox TV'nin ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddia edildi.

Fatih Portakal'ın istifa ettiği, Fox'un Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, Portakal'ı vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştığı ancak başarılı olamadığı iddia edildi.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Fatih Portakal istifa sebebi olarak 'yorulmasını' gösterdi. Doğan Şentürk'e "Ben artık yoruldum. Kendimi tekrarlamaya başladım. Artık gazetecilik yapmayacağım emekli olmak istiyorum" dedi. Haberde Fox TV'nin Fatih Portakal'ın istifasını hafta içinde resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyuracağı belirtildi.

Fox TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı bildirildi. Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

Öte yandan Habertürk Gündem programına konuk olan gazeteci Deniz Zeyrek, "Konu ile ilgili gelişmeleri biliyorum ama o kanalda sözleşmeli şekilde yorum yapan çalışanım. Fatih Portakal'ın yerine kimin geleceğini de biliyorum" dedi. O ismin kim olacağının sorulması üzerine Zeyrek, kanalın yöneticilerinin açıklama yapmasının doğru olacağını söyledi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları