loading
close
SON DAKİKALAR

'Gelin de dedeleriniz gibi aynen sizi de yerin dibine indirelim'

'Gelin de dedeleriniz gibi aynen sizi de yerin dibine indirelim'
Tarih: 24.03.2019 - 15:59
Kategori: Siyaset

İstanbul Yenikapı'da tarihi miting... Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle;

Gecesi sümbül kokan İstanbul bugün muhteşemsin tarih yazıyorsun. Bir kez daha Yenikapı mucizesine imza atıyorsunuz. Milli coşkunun bayraktarlığını yapıyorsunuz.İstanbul'da yaşayan her insanımıza; Yenikapı'yı dolduran her kardeşimize şükranlarımı sunuyorum. İstanbul sıradan bir şehir değildir. Kudüs'ün kardeşi, Kerkük'ün kaderidir. İstanbul sıradan bir şehrin adı değildir. İstanbul tarihtir, medeniyettir, kardeşliktir.

İstanbul Cumhur'un irfanıdır. İstanbul Cumhur İttifakı'nın hassasiyet ve haysiyet merkezidir. Bu siper düşerse Türkiye'miz gider. Bu siper zillete teslim edilirse nice miras ve emanetler kararır, körelir. 

"ŞU ANDA BOĞAZ'IN BATI YAKASINDAYIZ. GELİN DE GÖRELİM

Zalimler boş durmuyorlar. Türk ve İslam düşmanları çevremizde vızır vızır geziyorlar.  Yeni Zelanda'yı kana bulayan vandallar alçak teröristler 630 yıl önceki Kosova Savaşı'nın kinini tutuyorlardı.Şu anda Boğaz'ın batı yakasındayız. İşte buradayız. Yenikapı'dayız. Ey katiller gelin de görelim. Gelin de dedeleriniz gibi aynen sizi de yerin dibine indirelim. Vatanımıza yan gözle bakanın gözünü oyarız. Konstantinapol da yok Kürdistan da.  Milli bekayı duyunca yüzü asılanlar tehlikeleri görmezden gelen yabancı uzantılarıdır.

15 Temmuz'da zulüm ve zulmet dolu bir gece yaşamıştık. Türkiye'yi yıkmak istiyorlar, yıktırmayacağız, böldürmeyeceğiz. Tek nefes olarak Türkiye'nin gücünü dosta ve düşmana göstereceğiz. Hevesiniz boşuna, çabanız beyhudedir. İhanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacaktır. 

O ruh ölmedi. Bugün burada Yenikapı'da yaşıyor.  Cumhur İttifakı 15 Temmuz gecesi fiilen kuruldu.  Belirsizlerin koyu sisi dağıtıldı. 7 Ağustos'taki mitingde imrenilecek ruhunu kazandı. Bu ruh sayesinde Türkiye düşmanlarına karşı sağlam bir duvar ördü. Cumhur İttifakı olarak ekonomik teröre karşı aynı gemiye bindik, beka düşmanlarına karşı aynı mevziye girdik.

Terör örgütlerine, döviz çetelerine karşı el ele verdik, güç birliği yaptık. Konu vatansa nefsimize tutsak olamazdık. Kenetlendik, kucaklaştık. Tehdit ve tehlikeleri gördük. Bir olduk. Cumhur İttifakı seçimlerden başarı ile çıktı.

"TÜRKİYE'NİN KUYUSUNU KAZANLARA İZİN VERİLMEMELİ"

31 Mart İstanbul için kader seçimidir.  İstanbul'da PKK'ya geçit yoktur, FETÖ'ye müsamaha yoktur. İstanbul'da zilletin öne çıkmasına asla müsaade edilmemelidir. Zillet ittifakı beladır. Cumhur İttifakı bekadır. Kötü ve karanlık günlerin tekrar yaşanmaması için 31 Mart beka seçimidir. Zillet şemsiyesi altında toplanıp Türkiye'nin kuyusunu kazanlara izin verilmemeli.

Hakkari neyse, Yozgat odur. Bingöl'de çalan davul Edirne'de karşılık bulur. Kimse İstanbul'daki şerefli 3 milyon Kürt kökenli kardeşlerimizin üzerine plan kurmasın. Kürt kökenli vatandaşlarımız zillete şamarı indirir.

"AMERİKA SİZİ BİZDEN ÇOK SEVEMEZ."

CHP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum bu Kılıçdaroğlu'nda umut yoktur. Kılıçdaroğlu konuşacak, Cumhur İttifakı yapacaktır. O yalan söyleyecek, Cumhur İttifakı doğruyu anlatacaktır. Kürt kökenli kardeşlerime sesleniyorum. Sizi bizden çok seven olamaz. Cumhur İttifakı'na katılın. Amerika sizi bizden çok sevemez. Gelin bu kutlu yürüyüşe destek verin.  Kuru tehditlere pabuç bırakmayız. Emperyalizmin biçtiği kefeni yırtacak Cumhur İttifakı'dır. Bilin ki doğru yerdesiniz. 31 Mart'ta başarmaktan başka seçeneğimiz yoktur.

 

 

Kaynak : Milliyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları