loading
close
SON DAKİKALAR

Gökyüzü Hareketleri

Gökyüzü Hareketleri
Tarih: 12.02.2012 - 22:27
Kategori: Sağlık, Yaşam

Haftaya karanlık ayın etkileri ile başlıyoruz. Ay, Güneş'e kavuşmadan hemen önce Güneş'in arkasında kalır ve ışığını yansıtamaz.

Her ay tekrarlanan bu dönemler, gizlilik gerektiren konularla ilgilenmek için uygun bir zaman olabilir fakat girişimde bulunmak için kuvvetli duygulara da ihtiyaç vardır. Bugün kuvvetli duygulardan çok endişe ve karamsarlık ön plana geçebilir. Bu yüzden istekleri ortaya koymak yerine önceden başlattığınız işleri sürdürmeye devam etmeli ve değişiklik yapmak için yeni kararlar almamaya özen göstermelisiniz. 

Salı günü öğle saatlerinden sonra girişimlerde bulunmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Çünkü Ay, yeniay konumunda olacak. Terazi burcunda gerçekleşen yeniay aşk ve estetik duyguların yükselmesini, sanatsal faaliyetleri ve aşık olma potansiyelini arttırıyor. Hem insan ilişkilerinde, hem iş ilişkilerinde, hem de olaylara bakış açısından uyum, ahenk ve güzellik ön plana çıkyor. 

Gökyüzünün konumu gün içinde gergin enerjileri de harekete geçiriyor. Özellikle ikili ilişkilerde tutku ve kıskançlık artabilir. Görünenin arkasındaki gizli hedefler, için çalışmalar artabilir. Bu sırada gerginlikler ve zorlayıcı gelişmeler ortaya çıkabilir. 
Çarşamba günü kadınlarla bağlantılı konular, ortaklıklar, hukuksal konular öne çıkabilir. Bu arada huzursuzluk ve güvensizlik ortamı oluşabilir. Otoritelerle ilişkilerde zorlanmalarla karşılaşılabilir. 

Perşembe günü Akrep burcuna geçen Ay, yoğun ve sert duyguların açığa çıkacağını işaret ediyor. Endişe uyandıran olaylar yüzünden gizleme arzusu artabilir. 

Gün içinde ayın tetiklediği Mars sert ve mücadele isteği ile dolu olayları harekete geçirebilir. Öfkeli ve tahammülsüz duygular yüzünden istenmeyen durumlarla karşılaşılabilir. Bugün olaylar karşısında duygularınızı kontrol etmeye özen göstermelisiniz. Bu arada büyük bir enerjiyle harekete geçilebilir ve yapıcı çalışmalar ortaya konabilir.

Cuma günü, sabır ve disiplin isteyen çalışmalar yapılabilir. Ortaklaşa işler, resmi konular ön plana çıkabilir. Gün içinde yönetim ve yöneticilerle bağlantılı konular önem kazanabilir.

Cumartesi ve Pazar günleri Yay burcunda hareket eden ay, iyimserliği, neşeyi ve macera arzusunu arttırıyor. Sosyalleşmek, seyahat etmek, yeni şeyler öğrenmek, kendimizi geliştirmek adına olumlu bir dönem. 

Hafta sonunda uyumlu ve dengeli enerjiler çoğunlukta olacak. Bu arada yabancı ülkelerle ilgili sürpriz gelişmeler yaşanabilir.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları