CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Millet İttifakı'nın İzmir'deki ilçe belediye başkanları ile görüştü.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Anadolu’nun en önemli aydınlanma projelerinden birinin de Köy Enstitüleri olduğunu belirterek, “Köy Enstitülerinden yetişenlerin yaktıkları çoban ateşleri Anadolu’yu aydınlatmış, ülkemizin bugünlerine umut ve ışık olmuştur” dedi.
YSK seçimlerin yenilenmesi kararı verdiği Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde 6 oyla seçim yarışını önde bitiren İYİ Parti adayının mazbatasının iptaline karar verdi. Bu karar seçimin yenilenmesine karar verilen tüm merkezler açısından emsal olacak.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "CIA de bunu doğruladı. Üzüntü olarak söylüyorum ki, ABD, YPG'ye silah desteği veriyor, bu kabul edilemez" dedi.
Millet İttifakı'nın CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün mazbatasını alarak görevine resmen başladı
Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve Güney Ege Turistik Otelciler İşletmeler Birliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, turizme ekonomik katkı sağlanması için Ramazan Bayramı tatilinin 9 gün olması için hükümete çağrıda bulundu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Paris'te Notre Dame Katedrali'ndeki yangınla ilgili bir mesaj paylaştı.
Mersin’de yaklaşık 300 bin Suriyeli’den Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına geçenlere, hangi partiye ve adaya oy vereceklerini gösteren oy pusulası gönderildiği belirlendi.
Konuk olarak katıldığı bir televizyon programında, 2. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu Vatansever'e hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen beraat etti.
Yüksek Seçim Kurulu, AKP ve MHP'nin engellemeleriyle durdurulan Maltepe'deki yeniden sayım işlemiyle ilgili karar almıştı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanları Ankara'ya gidecek. İlçe belediye başkanı ve eşlerinin davet edildiği Ankara programında, Anıtkabir ziyareti ile CHP ve İYİ Parti genel merkezlerinin ziyaretleri yer alıyor.
Demirören ve Kalyoncu ailelerinin çocuklarının düğününün yapıldığı Çırağan Sarayı’ndaki yolun trafiğe neden kapatıldığını soran Avukat Sertuğ Sürenoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı korumaları tarafından feci şekilde darp edildiği ortaya çıktı.
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, öğrencileri taşıyan tur otobüsü kontrolden çıkıp devrildi. Kazada, 22'si öğrenci, 34 kişi yaralandı.
31 Mart yerel seçimlerinde 25 yıl sonra CHP'ye geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde, yeni başkan Mansur Yavaş ile büyükşehir belediye meclisinde çoğunluğu elinde bulunduran AKP ve MHP'li üyeler arasındaki ilk tartışma, belediye şirketleri konusunda yaşandı.
Milli Piyango’nun düzenlediği On Numara’nın dün akşamki çekilişinde büyük ikramiyeyi kazanan 12 kişinin 8’inin Bursa’nın Karacabey ilçesinden olması dikkat çekti. Çekiliş sonuçları sosyal medyada tartışmalara neden oldu.
CHP'li Bolu Belediyesi, AKP Kadın Kolları Başkanı Arzu Güler'in Belediye’den maaş aldığını ama ne iş yaptığının bilinmediğini açıkladı.
Fransa'nın başkenti Paris'teki Notre Dame Katedrali'nde çıkan yangın 9 saat sürdü, yangında 850 yıllık katedralin çatısı tamamen çöktü.
Uluslararası Para Fonu (IMF) -Dünya Bankası ve G20 toplantıları için ABD'ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Beyaz Saray'da Başkan Donald Trump ile görüştü.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin CHP’li üyesi Nadir Ataman ile CHP’li eski üyesi Hüseyin Sağ, seçmen kaydırmayı AKP’nin yaptığını belgeledi. Binali Yıldırım’ın Sancaktepe’de oturan kardeşi Eyüp Yıldırım’ın kaydı Çekmeköy’deki bir belediye çalışanının evinde çıktı.
Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, "Eğer bir itiraz varsa; YSK sınırlı itiraz süreleri içinde sandık başında yapılan maddi kusurlara bakar, buna göre iptal ya da ilaveler yapılır, yasal sürenin sonunda kim öndeyse mazbatasını takdim eder. Olay bu kadar basittir..." dedi.
Tam kapasite ile hizmet vermeye başlayan İstanbul Havalimanı'nda ücretsiz otopark hizmeti bugün sona erdi.