CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, açlık ve yoksulluk sınırı altında maaş alarak hayata tutunmaya çalışan emeklilerin sorunlarının çözümü için Meclis Araştırması istedi.
Muğla merkezli 14 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) yapılanmasına yönelik 15'i muvazzaf asker, 17 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu bugün Ataşehir ve Sancaktepe'de halkla bir araya gelecek.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Martın sonu bahar, Yenimahalle iyi olacak, Ankara iyi olacak. Hepimizin inançlarının sorgulandığı bir dille, hepimizin ne olduğunun sorgulandığı bir dille seçim yapılırsa o dilin sahiplerine hayır çıkmaz" dedi.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Ben İçişleri Bakanıyım, adamın terörle ilgisini gördüğüm andan itibaren suç duyurusunda bulunurum, dosyasını açtırırım, hemen açığa aldırırım" dedi.
31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu bugün İstanbul'un Eyüp ilçesinde halkla bir araya gelecek.
İşadamı Osman Kavala’nın da aralarında olduğu 16 sanık hakkında açılan davanın şikâyetçileri arasında, üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ı tekmeleyerek ölümüne yol açtığı için 10 yıl 10 ay hapis cezası alan eski polis Mevlüt Saldoğan da bulunuyor.
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "ABD yönetiminin Golan Tepeleri üzerindeki İsrail egemenliğini tanıma kararını esefle karşılıyor ve şiddetle kınıyoruz" denildi.
Yerel seçim kampanyalarında ‘sınır’ tanınmıyor. AKP Giresun Belediye Başkan adayı Aytekin Şenlikoğlu, şehidin cenaze fotoğrafının altına ‘Vizyon 2028’ sloganını ve adını yazdırıp kampanyasında kullandı. Tepki üzerine fotoğraf kaldırıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), seçim tanıtımlarında “bizim aşkımız” dediği İstanbul’u 22 milyar lira borçlandırdı. Belediyenin bankalar hariç hizmet kurumları İSKİ’ye 4.5 milyar lira, İGDAŞ’a da 1.9 milyar lira borcu var.
AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, HUBLOT markasının kendisi için özel olarak ürettiği ve dünyada sadece 100 tane olan 560 bin liralık saatini havalimanında çaldırdı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu Zonguldak'ta Madenci Anıtı önünde halka hitap etti.
AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Zeybekci, "21. yüzyılın Türkiye'sinde içkili mekanları tartışmak gericilik ve yobazlıktır" dedi.
AKP Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, "200 yıl önce Osmanlı'yı yıkıp 100 yıl sonra devlet kurmaya niyet edenler öyle bir derslerine çalışmışlar ki binlerce kördüğüm yapmışlar, önümüze bırakmışlar. Biz de 50 senedir başladık kördüğümleri çözmeye" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Şişli'de Mahmut Şevket Paşa Mahallesi'nde halkla buluşacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 14 Mart tarihinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın yapıldığı Atatürk Orman Çiftliği arazisinden 25 hektarın Özel Kuvvetler’e tahsisini onayladı.
Halkın Kurtuluş Partisi'nin (HKP), Tank Palet Fabrikası'nın özelleştirilmesine karşı açtığı davada ise, sürpriz bir gelişme yaşandı.
CHP'nin Kırklareli adayı Mehmet Tuna Soykan, Twitter hesabından belediye çalışanlarıyla ilgili paylaşımda bulundu.
Beylikdüzü Belediyesi seçim günü ilçede ikamet eden yaşlı, engelli, yatalak ve yürüme güçlüğü yaşayan vatandaşların oylarını kullanabilmeleri için nakil hizmeti verecek.
CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Demirören Medya Grubuna yüklendi. İmamoğlu "Herkes haddini bilecek. 60-70 yıllık asil kurumların isimlerini taşıdıkları için dikkatli davranıyordum, artık vazgeçtim" dedi.
Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mansur Yavaş, 31 Mart öncesi vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Yavaş, Başkent Oto Sanayi Sitesi Yönetim Binası'nı ziyaret etti ardından Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya geldi.