Suriye sınırındaki birliklere takviye amacıyla bir süre önce Hatay'a getirilen çoklu roketatar ile malzeme taşıyan askeri araçlardan oluşan konvoy, Gaziantep güzergahına hareket etti.
Milli Piyango İdaresi tarafından duyurulan yılbaşı özel çekilişi 15:00 itibariyle başladı. Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye çekilişi ise 20:00 20:30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, ABD'li Senatör Graham'ın 'Kürt müttefikler' ifadesine ilişkin, "Teröristler müttefikiniz olamaz." dedi.
Küçükköyspor taraftarı 17 yaşındaki Muhammed Yücel'in öldürülmesiyle ilgili olarak 3'ü 18 yaşından küçük 9 kişi gözaltına alındı. Kaynak Yeniçağ: Taraftar cinayetinde 9 kişi gözaltına alındı
Beşiktaş ile Bursaspor arasında 10 Aralık 2016'da oynanan maçın ardından terör örgütü PKK tarafından Vodafone Park çevresinde gerçekleştirilen ve 39'u emniyet mensubu 46 kişinin şehit olduğu, 245 kişinin de yaralandığı saldırıya ilişkin hazırlanan ikinci iddianamenin detayları ortaya çıktı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çorum ve Kahramanmaraş katliamlarına ilişkin olarak bir açıklama yaptı. Soylu, katliamların tiyatro olduğunu savundu.
ABD’de 11 bin çocukla yapılan yeni bir araştırmaya göre ekran başında fazla vakit geçirmek beyin zarlarında incelmeye neden oluyor. Tablet ve akıllı telefon gibi cihazlarla günde 2 saatten fazla ilgilenen çocukların dil ve muhakeme becerileri düşük çıktı.
Ankara Valisi Vasip Şahin, yılbaşı tedbirleri kapsamında yaklaşık 12 bin polis ve jandarmanın meydan, cadde ve sokaklarda görev yapacağını açıkladı.
'Irmağın Kıyısındaki Köyün Romanı' adlı kitabın yazarı olan ve kendisini Facebook'ta ‘İhlas Holding ve Türkiye Gazetesi eski çalışanı’ olarak tanıtan Orhan Baylan’dan Atatürk’e yönelik çirkin paylaşım.
Bülent Kuşoğlu: Avrupalı devletlerin ve Fransa’nın vatandaşlık verirken şart olarak koyduğu kıstas ne biliyor musunuz? Görünür olan prosedürlerin dışındaki asıl şart o ülkenin değerlerinin benimsenmiş olması...
Alpullulu Belediye Başkanı Saim Kırcı sosyal medya hesabından yeni yıl paylaşımında bulundu.
Habertürk Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel, İstanbul'da cuma günü başlayacak ve 3 gün sürecek kuvvetli kar yağışı için uyardı.
Yüksek Seçim Kurulu'nun, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimi’ne giden süreçte uygulanacak seçim takvimini içeren kararı Resmi Gazete’de yayımlanmıştı. Takvime göre seçim süreci yarın başlıyor.
Malatya’da görev yaparken Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atanan 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel'in, kararı yakın çevresine, "Olanda hayır var, memlekete hizmette asla hata yapmamaya çalıştık" dediği öğrenildi.
ABD'li yetkililerden oluşan bir heyet, FETÖ ile ilgili Türkiye'nin ABD'ye sunduğu yeni deliller konusundaki gelişmeleri ele almak üzere 3-4 Ocak'ta Ankara'da görüşmeler yapacak.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı önlemleri kapsamında Beyoğlu, Beşiktaş, Şişli ve Kadıköy'e çıkan yolların araç trafiğine kapatılacağını açıkladı.
İşçilerin yaşadığı hak gaspları ve yurttaşların konutlarına kavuşamamasıyla gündemden düşmeyen TOKİ’nin hatalı uygulamaları Sayıştay denetçilerinin dikkatinden kaçmadı. Sayıştay, TOKİ’nin “gereksiz süre uzatımları” yaparak şirketlere avantaj sağladığını tespit etti
Anadolu Yakası Bosna Sancak Derneği Başkanı Erdoğan Erden geçtiğimiz gün Yıldırım Bosnaspor ile Küçükköyspor arasındaki maç öncesi çıkan kavgada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Muhammed Yücel için taziye mesajında bulundu.
Halk TV'de yayınlanan Halk Arenası programında sarf ettiği sözler edeniyle Müjdat Gezen ile birlikte hakkında soruşturma başlatılan sanatçı Metin Akpınar, soruşturma kapsamında aleyhine konulan adli kontrol hükümlerinin kaldırılmasını istedi.
İlk başladığı günden bu yana, 9 milyon 500 bin vatandaşın başvurarak faydalandığı İmar Barışı için süre uzatıldı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mesajı yayınladı.