CHP Adana Milletvekili, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ayhan Barut, devletin tasarrufunda olan mera, yaylak ve kışlakların işgaline karşı harekete geçilmesini istedi
Diyarbakır Barosu eski Başkanı Tahir Elçi’nin Sur'da Dört Ayaklı Minare önünde basın açıklaması yaptıktan sonra öldürülmesinin üzerinden 3 yıl geçti.
MHP yönetimi, belediye ve il başkanlarını önceki hafta sonu Antalya'da bir araya getirdi. 31 Mart 2019'daki yerel seçimlerde yol haritasının belirlendiği toplantıda, başkanlara tavsiyelerde de bulunuldu.
Adana'da çocuğunun okulundan istendiği öne sürülen 55 lirayı ödeyemediği ve eşiyle sorun yaşadığı iddia edilen Emrah E. (33), eski baraj kapaklarına çıkarak, intihara kalkıştı. Emrah E., polisin ikna çabaları sonucu eyleminden vazgeçti.
Hürriyet Gazetesi'ne 6 ve 8 Eylül 2015 tarihlerinde yapılan saldırılara ilişkin 26 kişi hakkında, "Mala zarar verme" ve "Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etmek" suçlarından açılan davada karar çıktı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28-30 Kasım 2018 tarihlerinde Almanya ve Avusturya’ya bir ziyarette bulunacak.
Erzurum'da 7 yıl önce, girdiği marketten 2 şişe rakı ile üçlü sakız paketinin parasını ödemeden çıkan, kendisini fark eden güvenlik görevlisini de rakı şişesiyle başından yaralayan Abdulkerim Ö.'ye Asliye Ceza Mahkemesince verilen 22 ay 27 günlük hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,İstanbul Sancaktepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerlerin cenaze törenine katıldı.
Şanlıurfa'da babası tarafından istismara uğradığını söyleyen genç kız, annesinin evden çıkması üzerine bıçakla intihar girişiminde bulundu. Kardeşini balkonda gören abla ise aynı binanın 4. katına çıktı. Babalarının cezaevinden çıkmasını istemeyen 2 kardeş, polis tarafından güçlükle ikna edildi.
İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Bursa Teknik Üniversitesi’nde olmayan 3 fakülte için devletin 1 milyon 116 bin lira ödenek vererek zarar uğratılmasına, "EYT’ye gelince para yok. 'Asgari ücretten vergi almayın' dediğimizde para yok" diyerek tepki gösterdi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Trafik cezaları ile bütçe tutturmaya çalışıyorlar. Her eve, her iş yerine trafik cezası yağıyor" dedi.
HDP eski Eş Genel Bşkanı Selahattin Demirtaş, "Yargı görevini düzgün yapamazsa ortaya önce kaos, sonra da ağır hükümet zulümleri çıkar. Bu nedenle yargının bağımsız, tarafsız ve adil çalışacak şekilde güçlü olması çok önemlidir" dedi.
15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Malatya'daki 2. Ordu Komutanlığı ve 7. Ana Jet Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, dönemin ordu komutanı eski orgeneral Adem Huduti'ye 15 yıl, 14 eski askere ağırlaştırılmış müebbet ve 2 sanığa müebbet hapis cezası veren yerel mahkemenin kararını uygun bulundu.
Ankara'da özel bir kreşte görev yapan okul öncesi öğretmeni Nurdan Ş., 3 yaşındaki N.O.E. adındaki çocuğa şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuksuz yargılandığı davada 150 gün karşılığı 3 bin TL adli para cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ile görüştü.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Üsküdar Bulgurlu mahallesinde, Ünalan metro ve Uzunçayır metrobüs istasyonlarının yakınındaki arazisini satışa çıkardı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün saat 15.11'de İstanbul Sancaktepe ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan olan Kara Pilot Albay Göksenin Aytural Şaylan ile Teknisyen Astsubay Üstçavuş Emre Vahit Bekli'nin cenaze törenine katılacak.
Kapanan STV kanalında yönetmenlik yapan Erkan Çıplak'ın ağabeyi, Recep Çıplak, Çorum'un Osmancık ilçesinde AKP'den belediye başkan aday adayı oldu
THY’nin Airbus 330 filosunda görev yaptığını iddia eden sahte bir pilotun, Türk Hava Yolları uçuş ekiplerinin kullandığı ekip odasında elini kolunu sallayarak gezdiği ortaya çıktı.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi’ne atanan görevlilerin rektörün, dekanların, dekan yardımcılarının ve öğretim görevlilerinin birinci derece yakınlarının olduğu ortaya çıktı.
FETÖ, Ahmet Zeki Üçok’a dünyada eşi görülmemiş bir kurgu ile kumpas kurdu. “Hipnozla işkence yaparak ifade aldın” diyerek dava açtı. 8 yıldır süren dava sonunda tamamlandı ve Üçok beraat etti.