Kanaat önderleri ve aşiret reislerinin olduğu bir görüşmede konuşan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, HDP’li adayların kazanacağı belediyelerin durumuna ilişkin, "Seçilip yine aynı şeyi yaparsa yine görevden alırız" dedi.
Sayıştay, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın 2017 yılı giderlerine ilişkini denetim raporunu yayımladı. Rapora göre Saray, günde 1.8 milyondan fazla para harcadı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı bir programda hafriyat gelirinin aylık 30 bin TL iken, belediyeye devrolduktan sonra ortalama 15 milyon TL'ye yükseldiğini söyledi. Açıklamanın ardından Melih Gökçek'ten tepki geldi.
HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tutuklu yargılandığı davanın duruşması bugün Sincan Cezaevi mahkeme salonunda görülecek.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Üniversitesi'nde yaptığı konuşmada, "Ölümünün hemen ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ismini bile bu ülkeden kazımak isteyenler oldu" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 3 Ekim Çarşamba günü Çanakkale'de bir dizi ziyaret gerçekleştirecek.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, dün gerçekleşen AKP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.
İstinaf Mahkemesi; Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, yerel mahkemece verilen, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı.
Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile ilgili olarak "Reva görülen terbiyesizlikleri affedemem", "Keşke zamanında sesini yükseltseydi, baştan itibaren çok daha iyi olabilirdi" ifadelerini kullandı.
Rektörlerin atanmasına ilişkin süreç bir kez daha değiştirilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘üniversiteden sınıf arkadaşım’ dediği Marmara Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mehmet Emin Arat’ı İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Rektörlüğü’ne atadı.
İstanbul Bahçelievler'de bulunan özel bir hastanede silahlı saldırıya uğrayan doktor Fikret Hacıosman ağır yaralandı. Saldırgan Serhat Tunçdemir Esenler’de polisin düzenlediği operasyonda yakalandı.
İstanbul Bakırköy'de bir kadını darbettiği ileri sürülen şahsın, aracını kendisine tepki gösteren vatandaşların üzerine sürmesi sonucu bazı kişiler yaralandı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hacı Murat Gülcan isimli FETÖ sanığının "Şirketinin gizli ortağı olduğu, mal varlığını korumak için naylon fatura düzenlediği, yurt dışına para kaçırdığı" yönüdeki iddialarına yanıt verdi.
Üç kişiyi öldürmekle suçlanan ve yargılandığı davalarda hüküm giyen Atalay Filiz ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Başkalarına ait kimlikleri kullanma suçundan yargılanan davada mahkeme, Filiz’in Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları’na sevk edilmesine karar verdi.
İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi'nce büyük salonda yapılan duruşmada mütalaaya karşı savunmasını yapan Nazlı Ilıcak, darbeci olmadığını, FETÖ'nün amacına hizmet etmek amacıyla suç işlemediğini söyledi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Münbiç'e ilişkin açıklamada bulundu.
2 hafta önce açıklanan Yeni Ekonomik Program kapsamında maliyetleri düşürmek ve gelirleri artırmak için kurulması öngörülen Kamu Maliyesi Dönüşüm ve Değişim Ofisi'nin çalışmaları için dünyanın önde gelen danışmanlık firması McKinsey ile anlaşma sağlandı...
Fethullah Gülen'in 'silahlı terör örgütü üyesi' olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan kardeşi Kutbettin Gülen, 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Gazeteci Can Dündar'a adliye önünde silahlı saldırıda bulunan Murat Şahin, 10 ay hapis, 4 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı.
FETÖ’cü Hacı Murat Gülcan, Abdullah Gül’ün şirketinin gizli ortağı olduğunu ileri sürdü. ‘Mal varlığını korumak için naylon fatura işlemi yaptırdı’ dedi.
Üsküdar'da kontrolden çıkan lüks otomobil otobüs durağına girdi. Kazada durakta bulunan 3 yolcu yaralandı.