Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, New York Times'ta yer alan bir habere tepki göstererek, bunun gazetecilik olmadığını ifade etti.
CHP'nin 24 Haziran seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Ben gelecek seçimde cumhurbaşkanı adayı olacağım" diyerek, belediye başkanlığı iddialarını yalanladı.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransız Finans Bakanı Bruno Le Maire ile telefonda görüştü. Görüşmede iki ülke arasındaki ekonomik işbirliği ve ABD'nin Türkiye'ye yönelik yaptırımları ele alındı.
Tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisine yönelik eleştirileri sonrası çıkan 'özeleştiri' tartışmaları üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İstanbul İl Koordinasyon Kurulu, 17 Ağustos 1999 depremine ilişkin 17 Ağustos 2018 tarihinde düzenlediği basın toplantısında "İstanbul depreme hazır mı?" sorusuna yanıt aradı.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Zafer Haftası'nın 96'ncı yılı nedeniyle provaların yapılacağı 19 Ağustos ve törenin yapılacağı 30 Ağustos'ta Vatan Caddesi ve bu caddeye çıkan bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Adıyaman'da yürütülen terör operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz'ın cenazesi Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde düzenlenen törenle defnedildi. Şehidin babası Ekrem Yılmaz, "Oğlum Tayyip Erdoğan'a feda olsun. Tayyip sağ olsun. 7 torunum var, hepsi vatana feda olsun." dedi.
KHK ile görevinden ihraç edilen Başbakanlık eski müşaviri Ali İhsan Sarıkoca, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 20 bin TL'lik manevi tazminat davası açtı.
Kayınbiraderi, bacanağı, kayınbiraderinin eşini kadroya aldığını kabul eden TRT World yöneticisi Fatih Er, 2 bin kişi arasına eleme yaparak kadroyu oluşturduklarını belirterek, "Türkiye’de en adil şekilde personel alan kurum" olduklarını söyledi.
Erzincan'ın Tercan İlçesi'nde Müftülüğün aylık olağan toplantısında çıkan tartışmada silahlar çekildi. Tercan Kaymakamlığında, müftülükçe düzenlenen toplantıda çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Milli Eğitim Bakanlığı'nca 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin takvim belli oldu. Buna göre ön başvurular 19-23 Kasım'da alınacak.
HİASD Başkanı Dr. Ülkümen Rodoplu, sentetik uyuşturucuyla ölümde Türkiye’nin Avrupa’da birinci olduğunu söyledi.
CHP Milletvekili Tekin Bingöl, her geçen gün artan işsizlik ve çalışma koşullarının güvencesizliği nedeniyle artan işçi intiharlarını Meclis gündemine taşıdı. Bingöl, "Gerekli önlemlerin alınması amacıyla bir Meclis araştırması açılması şarttır" dedi.
1999 depreminde 195 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan ve 18 yıl 9 ay hapis cezası alan, ancak cezanın sadece 7.5 yılını hapis yatan müteahhit Veli Göçer, inşaat ve arsa ofisi şirketini yeniden açtı.
İzmir'de terör örgütleri FETÖ ile PKK adına suç işlediği ve casusluk yaptığı iddiasıyla tutukluluğu ev hapsine çevrilen ABD'li din adamı Brunson'ın avukatının, müvekkilinin ev hapsinin ve yurt dışı çıkış yasağının kaldırılması için mahkemeye yaptığı itiraz ikinci kez reddedildi.
Yarsav Başkan Yardımcısı Hakim Murat Aydın, son yıllarda çıkan hukuk alanındaki tayin kararnamelerine tepki göstererek, yargı mensuplarının emekliliğe zorlandığını ifade etti.
OHAL Komisyonu'nun bugüne kadar 30 bin başvuruyu sonuçlandırdığı ve sadece 1900 müracaatı kabul ettiği bildirildi. Başvuruların 28 bin 100'ü ise reddedildi.
Adıyaman'da KCK'ye yönelik soruşturma kapsamında Kömür beldesinin belediye başkanı HDP'li Hüseyin Yuka gözaltına alındı ve görevinden uzaklaştırıldı.
İstanbul'un bazı ilçelerine bugün saat 15.00'den yarın saat 11.00'e kadar su verilemeyecek
8 bakanlığın bütçesine denk olduğu iddia edilen, 7.7 milyarlık bütçe ödeneğine rağmen ek bütçe talep eden Diyanet, teşkilatlarına tasarruuf çağrısında bulundu.
Artvin'de madencilik faaliyetlerine karşı mücadele yürüten Yeşil Artvin Derneği üyelerinin 'Cerattepe için Artvin buluşması' adıyla 25 Ağustos'ta düzenlemek istediği piknik ve konser etkinliğine valilik tarafından izin verilmedi.