Suriye'deki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyeliler, resmi rakamlara göre son 7 yılda 7.243 yeni şirket açtı. Kayıt dışı açılan firmalarla birlikte sayının 10 binden fazla olduğu tahmin ediliyor. Kurulan şirketlerin başında, toptan ticaret, gayrimenkul ve inşaat sektörleri geliyor.
CHP'li 59 il başkanı olağanüstü kurultay sürecine ilişkin olarak ortak açıklamada bulundu.
Türk-İş'in hazırladığı rapora göre, yoksulluk sınırı bu yılın temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yaklaşık 800 TL artış göstererek 5.662 liraya yükseldi.
Sahte bir doktora yaptırdığı dudak silikonu ile gündeme gelen Güllü S. alacak davasında kendisine yardımcı olunması için Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER) başvurdu.
Ankara'nın Yüksel caddesinde bulunan İnsan Hakları Anıtı'nın çevresindeki polis bariyerleri kaldırıldı.
İstanbul Beykoz'da yaklaşık 2 aydır bekletilen 222 at için karar verildi. Atlar, İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün ulaşım desteğiyle geldikleri şehirlere gönderildi. Kaçak getirilen atlar için sahiplerine kaçak hayvan ticareti suçundan 9 bin TL para cezası yazıldı.
Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında ifade veren C.Ö. isimli müşteki Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin Euro vererek 33'üncü dereceden mason olduğunu anlattı.
Hatay'ın Arsuz ilçesinde, sosyal medya üzerinden PKK/KCK propagandası yaptığı iddiasıyla evinde gözaltına alınan Alman vatandaşı Dennis E., tutuklandı.
CHP İl Başkanları, 26 Temmuz Perşembe günü saat 11.00'da 'kurultay' gündemine ilişkin Ankara Çankaya'da basın açıklaması yapacak.
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı otel icradan satışa konuldu.
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ilişkin açıklamalarda bulundu.
Sosyal medyada yayınladığı videoyla yardım isteyen 18 yaşındaki Bahar Doğrul için Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un talimatıyla çok yönlü çalışma ve takip başlatıldı.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın seçim öncesinde duyurduğu millet bahçelerine ilişkin hazırlıklarda sona gelinirken, planlanan 17 ilde, 28 millet bahçesi için yaklaşık 3 milyar liralık harcama öngörüldüğü kaydedildi.
Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bugünkü yazısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'de yönetimsel değil yapısal değişimden söz ettiğini kaleme aldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, korumasının Adnan Oktar operasyonunda tutuklanmasının ertesi günü emeklilik dilekçesi verdi.
Son kararnamelerle yapısı tamamen değiştirilerek, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’na bağlanan TRT’de çalışanlar diken üstünde.
İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "18/07/2018 tarihinde OHAL uygulaması sona erdiğinden, İçişleri Bakanlığı'nca valilik ve kaymakamlıklardaki OHAL büroları kaldırılmıştır" denildi.
Hakimler Savcılar Kurulu'nun yaz kararnamesi yayımlandı. Kararname ile 3019'u adli 301'i idari olmak üzere 3 bin 320 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
TBMM'de, bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu teklifin yasalaşmasının ardından 1 Ekim Pazartesi gününe kadar sürecek tatil dönemi başladı.
Bedelli askerlik düzenlemesinin de bulunduğu kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.
İzmir'de, terör örgütleri FETÖ ve PKK adına suç işlediği, casusluk yaptığı iddiasıyla hakkında 35 yıl hapis cezası istenen ve "sağlık sorunları" dikkate alınarak cezası "ev hapsine" dönüştürülen Brunson, cezaevinden çıktı.