İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, delegelerin kurultay için imza vermesine karşılık CHP'li belediyelerin kadro açtığı yönündeki iddialara ilişkin "Onu bilemem. Benim nasıl çalıştığımı herkes bilir" diye konuştu.
15 Temmuz darbe girişimi sırasında Atatürk Havalimanı'nda tankın önüne yattığı görüntüsü ile hatırlanan Metin Doğan, müşteki olarak verdiği bir ifadede "Kendimi ezdirmek için bayağı çaba harcadım. Tank durunca da kalktım" dedi.
10 Ekim Ankara Katliamı Davası Sincan Cezaevi İnfaz Kurumu’nda görülüyor. Duruşmada karar verilmesi bekleniyor.
TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, Çorlu Alışveriş Fuarı'nın (ÇAF) açılış töreninin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP ve İYİ Parti'nin Çorlu'da 8 Temmuz günü yaşanan tren kazasıyla ilgili araştırma önergesi vermesini eleştirdi.
CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, durdurulamaz bir zam dalgasının vatandaşların cebini yakacağını söyledi.
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin NATO'da ve uluslararası ölçekte tüm sözlerini tuttuğunu ancak gelinen noktada papaz Brunson davası üzerinden ABD'nin Twitter'dan tehditler savurmasının kabul edilemeyeceğini söyledi.
Belediye başkanları, belediye meclis üyeleri ve il genel meclisi üyeleri İçişleri Bakanlığı’nın izni gerekmeksizin kendi usullerince yurt dışına çıkabilecek.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Iğdır’da beyin kanaması geçiren CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan’ı 12.00'da ziyaret edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 13.00'te Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi kabul edecek.
Adıyaman’da 2010 yılında sendikalı oldukları için işten atılan işçilere kazandıkları işe iade davası neticesinde 12 aylık brüt ücret tutarında sendikal tazminat ödendi. Patrona ise 'sendikal hakların kullanmasını engelleme' suçundan 77 kez 5 ay hapis cezası verildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Diyanet Vakfı, ‘Diyanet tv’ adıyla özel kanal kurdu. Kanal için kurulan anonim şirket, RTÜK’ten yayın lisansını da aldı. Şirket, gazete ve dergi de yayımlayabilecek, film, dizi çekebilecek.
CHP Osmangazi İlçe Başkanı İsmet Karaca’nın Ensar Vakfı’nın kiracı olduğu belediyeye ait Abdal Kültür Evi için açtığı davada karar çıktı.
Rodos'a kaçmaya çalışırken yakalanan 50 FETÖ üyesinin Türkiye'ye teslim edildiği bildirildi.
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre yarından itibaren hafta sonuna kadar İstanbul dahil yurdun tüm kuzey kesimlerinde sağanak yağışlar etkili olacak.
Terörle mücadelede yeni düzenlemeler içeren "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun" Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
Ankara Katliamı davasının karar duruşmaları bugün Sincan’da görülecek.
Milli Güvenlik Kurulu'nun, yeni sisteme geçilmesinin ardından yapılan ilk toplantısı 5.5 saat sürdü. MGK'nın ardından yapılan yazılı açıklamada, "ABD'nin tehdit dili kabul edilemez. Münbiç mutabakatı Suriye'de çözümüne katkı sağlayacaktır" denildi
İYİ Parti Meclis Grup Başkanı Prof. Dr. Ahat Andican, seçimlerden önce iktidarın sert bir dille eleştirdiği 15 vekil kararını partisinin genel başkanı Meral Akşener'in ortaya attığını söyledi.
YSK Başkanı Sadi Güven’in “İmam hatipli olarak her zaman horlandık” sözleri kurul içinden tepkiye neden oldu. Bir YSK üyesi, “Zaten halkın yarısı YSK’ye güvenmiyor. Bunun üzerine tuz biber ekmenin anlamı yok” dedi.
NASA uzmanı Dr. Timothy Hall, özellikle İstanbul'da yaşanan dolu, fırtına, sel gibi olaylar için, "Şiddetli hava olaylarını daha çok yaşayacaksınız. Isınmanın etkisi daha çok şehirlerde görülecek, nedeni betonlaşma" dedi.
Denizli-İzmir arasındaki tren seferleri güvenlik nedeniyle durduruldu.