İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci sosyal medyadan gözaltına alındığını duyurdu.
Sosyal Demokrasi Vakfı 9-10 Aralık 2017 tarihlerinde, İstanbul’da “Sosyal Demokrasi Ulusal Sempozyumu” nu gerçekleştiriyor.
AYM, hırsızlık yaptığı iddiasıyla çocuk yaşta tutuklanan ve cezaevinde cinsel istismara maruz kalıp istismarcıyla aynı yerde tutulan F.O’ya uğradığı haksızlık nedeniyle 18 bin TL tazminat ödenmesine karar verdi.
Didem Okay adlı genç kadın, önceki gece sevgilisiyle birlikte gittiği Taksim Bekar Sokak'ta bulunan U2 Irlanda Pub'ın mekan sahibi tarafından demir sopayla öldüresiye dövüldüklerini iddia etti.
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, ABD’nin İran’a yönelik ambargosunun yasadışı yollarla delinip kişisel servet edinilmesine ilişkin New York’ta görülen davaya itiraflarıyla yön veren Rıza Sarraf’a en yakın iki ismi Meclis gündemine taşıdı.
CHP İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Milli Eğitim Bakanı tarafından yanıtlanması istemiyle verdiği soru önergesinde, Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sordu.
Darbe girişimi gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı koruyan polislerin FETÖ'den tutuklandığının ortaya çıkmasının ardından, o gece Cumhurbaşkanlığı helikopterinde bulunan personelin de ByLock kullandığı iddiasıyla cezaevine gönderildiği öğrenildi.
2018 yılı bütçesinin Meclis Genel Kurulu’ndaki görüşme takvimi belli oldu. 11 Aralık-22 Aralık tarihleri arasındaki bütçe görüşmeleri kesintisiz 12 gün sürecek ve bu süre zarfında Meclis'e ziyaretçi alınmayacak.
Her yıl 6 Mayıs’ta baharın gelişinin kutlandığı Hıdırellez, UNESCO'nun Dünya Kültürel Mirasına alındı.
AFAD, Muğla'nın Datça ilçesinde 4.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
GPS cihazları sayesinde, Bodrum’da 21 Temmuz’da meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin denizaltında yarattığı yırtılma miktarı ve şekli belirlendi. 11 bilim insanının incelemesi sonrası, bölgenin 26 santimetre kaydığı tespit edildi.
TÜSİAD Başkan Erol Bilecik, Rıza Sarraf'ın elde fırsat varken Türkiye'de yargılanmadığına dikkat çekerken 'Her zaman ısrarla vurguladığımız hukukun üstünlüğü ve yargının bağımsızlığının önemidir' dedi
ABD'deki kara para aklama ve ambargoyu delme davasında itirafçı olan Reza Zarrab hakkında hücre arkadaşına tecavüzden dava açıldığı ortaya çıktı.
AKP, CHP’nin ‘Man’ belgelerini yalanlamak için hazırladığı broşürde, ‘gerçek belge’ olarak yine ‘sahte’ denilen CHP’nin açıkladığı belgeyi kullandı.
FETÖ'ye finansman sağladıkları iddiasıyla TUSKON ve üye şirketleri ile iş adamlarının yargılandığı davada ara karar verildi...
New York'taki ABD'nin İran'a uyguladığı yaptırımları delme, bankacılık sahtekarlığı ve kara para aklama suçlamasıyla açılan Atilla Davası'nda, Zarrab'ın tanık olarak itirafları sürüyor.
Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Meriç Aybar tarafından fihrist şeklinde yazılan ve sosyal medyanın gündemine oturan 'bilimsel tez' ile ilgili açıklama yaptı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin CHP Grup Sözcüsü ve meclis üyesi Erdal Aktuğ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret iddiasıyla gözaltına alındı.
Mersin'de üniversite öğrencisi Zelal Topçul'u kaçıran ve daha sonra gözaltına alınıp, adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ortak basın toplantısı düzenleyen Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, 'Lozan Anlaşması'nın yeniden güncellenmesi söz konusu olamaz' dedi.
Reza Zarrab'ın sahip olduğu ARE Havacılık şirketine ait iş jetine İstanbul Atatürk Havalimanı'nda el konuldu.