Çarpmanın etkisi ile yere kapaklanan 31 yaşındaki Samet Bakan'ın bacakları kopma noktasında kırıldı. Eşi Kerem Gürel ile kutlamaya katılan 30 yaşındaki Özlem Ger Gürel'in de bacakları kırıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerikalı neo-con yazar Michael Rubin hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Rubin'in cevabı da ironik oldu.
Metropoll Araştırma Şirketi Başkanı Özer Sencar, gözaltına alındı.
İstanbul'daki bazı AVM'ler iftarın geç saatlerde olması dolayısıyla şimdiden, bazıları da alışveriş yoğunluğunun yaşandığı Ramazan Bayramına yakın günlerde kapanış saatlerini 23.00'e kadar uzatma kararı aldı.
CNN Türk muhabiri Fulya Öztürk’ün, Hırka-i Şerif’in ziyarete açılması nedeniyle yaptığı canlı yayın sırasında mikrofon uzattığı bir kişi, 'Belasın' diye tepki gösterdi.
Muğla'nın Fethiye ve Dalaman ilçelerini birbirine bağlayan 950 metrelik Göcek Tüneli'nden geçen ambulanstan diğer araçlar gibi ücret talep edilmesi tepki çekti.
Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği’nin (ÇİMDER) Şakran Çocuk Cezaevi raporunun kamuoyu ile paylaşılması, Adalet Bakanlığı tarafından, OHAL gerekçesiyle yasaklandı.
Aydınlık gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel gözaltına alındı.
TCDD trenlerinin ekonomi bölümündeki yemekli vagonlar ramazan nedeniyle servise kapatıldı. TCDD olayı doğruladı
Manisa'da ramazan ayında 190 Alo Fetva Hattı'nı arayanların sayısı arttı. Sorular arasında 'Akıllı seccadede kılınan namaz kabul olur mu', 'Saç boyatmak oruç bozar mı', şeklinde sorular da var.
Kanun Hükmünde Kararnameler ile işlerinden atılan Hak ve Adalet Platformu, 'İstişare toplantısıyla' mağdurlarla bir araya geliyor.
Başbakanlık yüksek müşaviri Birol Erdem ve eşi Gülümser Erdem gözaltına alındı.
Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü'nde bulunan İletişim Fakültesi'ne (İLEF) gericiler saldırdı. Gerilimin gün içerisinde gericilerin ve faşistlerin 'ramazanda burada yemek yiyemezsiniz' tehdidiyle başladığı öğrenildi.
Denizli'de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün finans ayağını oluşturdukları iddiasıyla yargılanan 87'si tutuklu, 145 sanıklı davada ara karar çıktı.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, 'Bizim booking.com’la bir kavgamız yok. Tam tersine ‘gel bu ülkeye yatırım yap, eşit şartlarda mücadele edelim’ diyoruz' dedi
Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Deşiklik Yapılmasına Dair Kanun’un yürürlüğe girmesiyle kaldırılan Askeri Mahkemelerin davalarına Ağır Ceza Mahkemeleri ve Asliye Ceza Mahkemelerinin bakmasına karar verildiği bildirildi.
OHAL KHK’sıyla kamudaki görevinden ihraç edilen sosyolog Veli Saçılık, işine geri dönmek için sürdürdüğü eylemde önceki akşam polisin sıktığı plastik mermilerin vücudundaki izlerini sosyal medyada paylaştı.
Tekirdağ'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Namık Kemal Üniversitesi'nde görevli aralarında akademisyen ve yöneticilerin de bulunduğu haklarında gözaltı kararı verilen 41 şüpheliden 13'ü gözaltı alındı.
Emekli Koramiral Atilla Kezek; 31 Mayıs 2017 akşamı, alçakça iftiralara yıllarca direnmiş onurlu Yarbay Songül Yakut kaderine direnemedi.
Emniyet Genel Müdürlüğü, pasaport ve sürücü belgesi müracaatlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle ek tedbirler aldı.
Gezi Parkı eylemleri sırasında yaşamını yitiren Mehmet Ayvalıtaş mezarı başında anıldı.