Eğitim Sen Ankara Şubesi'nin bugün Ankara Üniversitesi'ne yaptığı 'Büyük buluşma' için 'Hayır gitmiyoruz' diyerek kampüs önüne gelen akademisyenler engellendi.
Sanayi Komisyonu üyesi, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Serbest Bölgeler kanun tasarısı ile ilgili 'Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin hem komisyon sürecinde hem de genel kurulda sorularına cevap vermediğini söyledi.
İngiltere Genelkurmay Başkanı Stuart Peach, Türkiye'ye geldi.
MHP lideri Bahçeli, referandumla ilgili önemli açıklamalar yaparak, referandum kampanyasında kendisinin de mitingler düzenleyeceğini söyledi.
Kayseri'de Erciyes Üniversitesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında 14 akademisyen gözaltına alındı.
Rock grubu Flört, İzmir Marşı'nı yeniden yorumladı.
DİSK Genel Başkanı Kani Beko Bandırma'da anayasa referandumu ile ilgili açıklamada bulundu.
Fırat Kalkanı Harekatı'nın 171. gününde, terör örgütü IŞİD2e ait 165 hedef karadan ve havadan ateş altına alındı, 23 terörist öldürüldü.
35 IŞİD'li hakkında düzenlenen iddianamede, 'sübyan okulu' adı altında çocuklara şeriat eğitimi verildiği, küçücük çocukların Kalaşnikoflarla fotoğraflarının çekildiği yer aldı.
Anayasa değişikliğiyle parlamenter sistemin, demokrasinin, laikliğin, hukukun üstünlüğünün yok edileceğini belirten Alevi örgütlerinin temsilcileri, Alevi toplumunun 'hayır' diyeceğini vurguladı.
KHK ile ihraç edilen Türkiye’nin ilk nöropsikoloğu, 81 yaşındaki Prof. Dr. Öget Öktem Tanör, ülkedeki kamplaşmanın keskinleşmesinden endişe duyduğunu belirterek, 'Sürekli kaygıyla yaşamak hastalıklara davetiye çıkaracak' dedi.
Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği açıklandı.
KHK ile 330 akademisyenin üniversitelerden uzaklaştırılması AKP'nin Grup Yönetim Kurulu toplantısında da konuşuldu. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, listenin yeniden değerlendirilmek üzere YÖK’e gönderileceğini, yanlışların düzeltileceğini söyledi.
Rusya Federasyon Konseyi Dış İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Vladimir Cabarov, El Bab olayının Rus-Türk ilişkilerine yansımayacağını söyledi.
HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya hakkında 11 yıldan 25 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
Prof. Dr. Korkut Boratav, son KHK ihraçlarına ilişkin olarak, '1948’de babamı, 1980’de beni, bugün de asistanımı üniversiteden attılar. Her dönem biraz daha gaddarlaşıyorlar. Şu anda yapılan 12 Eylül’den de diğerlerinden de daha kötüdür' dedi.
AKP'li Burhan Kuzu’nun, 'Her Yönüyle Başkanlık Sistemi' kitabında AKP’nin 'Başkanlık Tasarısı'yla çelişen ifadeler yer alıyor. Kuzu, kitabında 'Gerçekten geniş yetkilerle donatılmış devlet başkanının kolayca diktatör olması düşünülebilir' diyor.
Kayyım atanan Van Büyükşehir Belediyesinde sözleşmeleri yenilenmeyen zabıta personeli İHD Van şubesinde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı.
AKP Milletvekili Burhan Kuzu’nun, 'Her Yönüyle Başkanlık Sistemi' kitabını okuyanlar, AKP’nin 'Başkanlık Tasarısı'yla çelişen ifadeler gördü.
Okmeydanı'nda cemevi avlusunda beklerken polis kurşunuyla öldürülen Uğur Kurt'un davası 25 Nisan'a ertelendi.