Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nden, Suriye sınırındaki Oğuzeli İlçesine, 10 Fırtına obüsü, 2 zırhlı personel taşıyıcısı ile askeri personel sevkiyatı yapıldı.
Cumhuriyet gazetesinin kantinini işleten Şenol Buran Cumhurbaşkanı’na hakaret iddiasıyla İstanbul 11. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.
Mardin'in Midyat ilçesindeki Süryaniler, Hz. İsa’nın doğuşunu simgeleyen 'Yaldo Bayramı'nı kutladı.
KPSS sonuçlarının açıklanmasının ardından, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'na alınacak 5 hizmetli kadrosu için 'önlisans' şartı konulması tepki çekti.
Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'nın 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün vefat yıl dönümü dolayısıyla anma mesajı yayınladığı belirtildi.
CHP MYK Anayasa Komisyonu'ndaki tartışmanın ardından olağanüstü toplandı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hıristiyanların Noel Yortusu nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı...
DİHABER Diyarbakır Haber Şefi Ömer Çelik, Muhabir Metin Yoksu, Diken Yazarı Tunca Öğreten, BirGün Çalışanı Mahir Kanaat gözaltına alındı.
Sözcü Gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden olduğu iddia edilen Tümgeneral Mehmet Dişli'nin cezaevinde olmayabileceğini iddia etti.
El Bab’daki çatışmalarda hayatını kaybeden askerlerden Oktay Durak’ın cenazesinin, ailesinin yaşadığın köyün Alevi olması ve hükümetin törende protesto edilebileceği gerekçesiyle köye getirilmediği ortaya çıktı.
Başbakan Binali Yıldırım'ın, Rus uçağının Karadeniz üzerinde düşmesi sebebiyle Rusya Federasyonu Başbakanı Dimitri Medvedev'e doğrudan bir taziye mesajı gönderdiği bildirildi.
Adalet Bakanlığı, TBMM Darbe Araştırma Komisyonu’nun taleplerini yanıtsız bıraktı. Bakanlığın gönderdiği yazıda, Meclis komisyonlarının yetkilerini anımsatması dikkat çekti.
Yapılan açıklamaya göre uçakta mürettebat, Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu'ndan 64 müzisyen, 9 gazeteci, 8 asker, 1 sivil toplum kuruluşu temsilcisi ile 2 bakanlık yetkilisi vardı.
Maraş kıyımında büyük saldırı Yörük Selim Mahallesi’nde oldu. Saldırının mağdurları yine kadınlardı. Kimi öldürüldü, kimi evi yakılmış, ailesi katledilmiş, ortada bir başına bırakıldı...
Hükümet Büyükelçi Andrey Karlov suikastından sonra istihbarat birimlerinin devlet kademesindeki kripto FETÖ’cülerle ilgili çalışmasını hızlandırdı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Eskiden ilçelere fen liseleri kurulamıyordu, şimdi Manavgat'ta ve Alanya'da fen liseleri var. Daha fazla imam hatip ortaokulu, daha fazla imam hatip lisesi de açacağız
Güvensizlik duygusu insanları ‘tehlikeli çözümlere’ yöneltti. 10 yılda silahlanma 10 kat arttı ve büyük çoğunluğu ruhsatsız.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre Güneydoğu Anadolu’nun güney ve doğusu, Yozgat, Sivas, Elazığ, Hatay ve Bolu çevreleri ile gece saatlerinden sonra Marmara’nın doğusu ve Kütahya çevreleri yağışlı geçecek.
Türkiye’de yaz saati uygulamasına devam edilmesinin olumsuz etkileri olduğu savunularak başlatılan bir kampanyada toplanan imzaların sayısı 110 bini buldu.
İzmir Selçuk'ta Tahsin Ağa Camisi’nde gerçekleştirilecek mevlite AKP kadın kolları ‘IŞİD logolu’ davetiye bastırarak destek oldu. Selçuk ilçe Müftülüğü ‘olayla ilgimiz yok’ derken halkta tepkiye neden olan olayın uzatılmamasını istedi.
BirGün Gazetesi Muhasebe Sorumlusu Mahir Kanaat, Diken internet sitesi editörü Tunca Öğreten ve Gazeteci Metin Yoksu İstanbul'da, DİHAber editorü Ömer Çelik Diyarbakır'da gözaltına alındı.