Başbakan Binali Yıldırım, TSK'dan yapılan yapılan 'yönetimime el konulmuştur' bildirisine karşı bir açıklama yaptı. Yıldırım, 'Bu işin elebaşıları ele geçirildi gereği yapıldı' dedi.
AKP İstanbul İl Merkezi'nin bir grup asker tarafından çevrildiği görüldü.
TBMM çevresinde tanklar konuşlanıyor
TSK'den ülke yönetimine el konulduğu açıklaması yapılmasının ardından Marmaris'te bulunan Erdoğan, koruma ordusu ve beraberindekiler tarafından gizli bir yere götürüldüğü ve geniş güvenlik önlemleri alındığı öğrenildi.
Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada ülke yönetimine el konulduğunu duyurdu.
Tunceli’de, PKK’lı teröristler Kılköyü Jandarma Karakolu’na bomba yüklü araçla saldırı düzenledi. Saldırı haberi üzerine bölgeye helikopterlerle birlik sevk edildi.
Beylerbeyi Sarayı Cumhurbaşkanlığı Sarayı önünde askerler trafiği durdurdu. Ankara'da savaş uçakları alçak uçuş yapıyor.
Sultanahmet Meydanı'nda 12 Ocak'ta terör örgütü IŞİD üyesi Nabil Fadlı tarafından gerçekleştirilen, 12 Alman vatandaşının öldüğü ve 16 kişinin yaralandığı canlı bomba saldırısına ilişkin davanın görülmesine başlandı.
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, 4. Asliye Ceza hakimi Mehmet Sami Haznedar'ın rüşvet aldığını belirterek yazılı açıklama yaptı.
Bugün sabah saatlerinde haber sitemiz istanbulgercegi.com'a yönelik yoğun siber saldırılar dolayısı ile yaşadığımız yayın kesintisi teknik ekibimizin çalışmaları ile ortadan kalkmıştır.
Fransa’nın Nice kentinde 14 Temmuz Fransa Ulusal Günü kutlamaları sırasında meydana gelen saldırıda 84 kişi hayatını kaybetti. 'Kiralık Aşk' dizisinin Koray Sargın'ı Onur Büyüktopçu'nun da dünyayı sarsan saldırı sırasında Nice kentinde olduğu belirtildi.
Mutabakatta, Türkiye’nin ilişkilerin normalleşmesi için şart koştuğu Gazze’ye yönelik yardımlarla ilgili herhangi bir düzenleme bulunmuyor.
Kefaletle ev hapsi talebi kabul edilmeyen Reza Zarrab, şimdi de ‘davanın iptali’ için çalışıyor. Zarrab, New York Güney Bölge Başsavcısı Preet Bharara’nın 21 sayfalık ilk iddianamesine, misliyle karşılık vermeye hazırlanıyor.
Erdoğan Fransa'da yaşanan saldırı ile ilgili açıklama yaptı.
Anayasa Mahkemesi, 1993 yılında kaçırılarak infaz edilen Özgür Gündem gazetesinin Bitlis muhabiri Ferhat Tepe’nin ölümüyle ilgili ‘etkili soruşturma yapılmadığı’ gerekçesiyle hak ihlali kararı verdi. Ancak zamanaşımına uğradığı için dosyayı yeniden açmadı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, incelemelerde bulunduğu Erzurum'un Tortum ilçesinde gündemdeki konuları değerlendirdi.
Hazırlanan iddianamede Mustafa Sarıgül’ün 'Birden fazla kişi ile tehdit' ve 'Kamu görevlisine hakaret' suçundan 3 yıldan 8 yıla kadar hapsi istendi.
İstanbul'da toplu ulaşım merkezleri ve hassas noktalarda güvenlik önlemleri artırıldı. Sirkeci'de şüpheli çanta paniğe yol açtı. Tramvay seferleri durduruldu.
Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS)'nda 2 sorunun iptal edildiğini açıkladı.
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Halkın Kurtuluş Partisi'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üniversite diplomasının sahte olduğu iddiasıyla yaptığı başvuruyu işleme koymadı. Savcılık kararında, Erdoğan'ın İstanbul Üniversitesi mezunu olduğu belirtildi.
Fransa’nın milli bayram günü 14 Temmuz’da Türkiye’deki kutlama resepsiyonlarını güvenlik gerekçesiyle iptal etmesinin ardından İstanbul'daki yoğun güvenlik önlemleri dikkat çekti. Marmaray'da da istasyon girişlerinde tüm yolcular aramadan geçiriliyor.