Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde düzenlenen 23 Nisan yürüyüşünde attığı slogandan ötürü ‘cumhurbaşkanına hakaret’ ettiği suçlamasıyla gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan CHP’li, savcının talebi üzerine üç gün sonra tutuklandı.
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, 'Uluslararası Arabuluculuk Sempozyumu'nda yaptığı konuşmada, 'Geçmişte yargıya güven yüzde 70'ti, şimdi yüzde 30'lara düştü' dedi.
Edirne'de arkadaşlarının mahkemesi için adliyeye giden HDP Edirne İl Eş Başkanı Sabiha Hazal Köysüren, hakkındaki yakalama kararı nedeniyle çıkarıldığı mahkemece 'örgüt üyeliği' iddiasıyla tutuklandı.
Uşak Karahallı İmam Hatip Lisesi’nde matematik öğretmeni Ramazan C.'nin 7 kız öğrenciye yönelik tacizi ifade tutanaklarında detaylarıyla yer aldı.
Adana’da dolandırıcıların hesabına 10 bin lira havale yapmak isterken, PTT Bank gişe memurunun uyanıklığı sayesinde engellenen 64 yaşındaki Leyla Tatik, bir gün sonra aynı yöntemle arayan dolandırıcılara yine inandı.
Diyarbakır'da askeri binaya el yapımı patlayıcı atıldı.
İzmir’in Torbalı'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle eşi hakkında suç duyurusunda bulunan Ali D., eşinden tek celsede boşandı.
Fransa'nın başkenti Paris'te İş Kanunu karşıtları sokağa çıktı. En büyük işçi federasyonu 500 bin kişinin eylemlere katıldığını açıkladı.
Akademisyenlere destek olmak için gittiği Çağlayan Adliyesi'nde çantasında Nevruz bildirisi bulunduğu için gözaltına alınan İngiliz akademisyen Christopher Stephehson hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
CHP Heyeti Kilis raporunu ve çözüm önerilerini açıkladı.
Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde şüpheli paket bulundu.
Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunca hazırlanan iddianamede, Özkılınç'ın 'Silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüte bilerek isteyerek yardım etmek' suçundan 7.5 yıldan 15 yıla kadar hapis cezalandırılması istendi.
CHP Esenler İlçe Başkanlığı, Anadolu Canlar Derneği, Esenler Hacı Bektaş-i Veli Kültür ve Tanıtma Derneği ile Esenler Pir Sultan Abdal Derneği üyeleri, Esenler'e cem evi yapılması için eylem düzenledi.
Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde 2 şüphelinin, yüzde 70 zihinsel engelli 25 yaşındaki M.Ö.’ye alkol içirip, gözüne biber gazı sıktıktan sonra cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan ile Selçuk Bayraktar’ın 14 Mayıs Cumartesi günü evleneceği öğrenildi.
Devrimci 78’liler Federasyonu ve Türkiye Komünist Hareketi kanlı 1 Mayıs'ta hayatını kaybedenler için Soyut Heykel'e karanfil bıraktı
Çocuk yaşta evliliklere izin verilmemesi için 'Topluluk Davası' açarak bir ilke imza atan Gündem Çocuk Derneği yöneticileri, bugün 10'uncu Aile Mahkemesi'nde görülecek davaya katılım çağrısı yaptı.
Suriye'nin Bab bölgesinden ateşlenen 2 Katyuşa roketatar mermisi, sabah saatlerinde Kilis'te peşpeşe tarlaya düştü.
Charlie Hebdo davasında Cumhuriyet gazetesi yazarları Hikmet Çetinkaya ve Ceyda Karan'a 2 yıl hapis cezası verildi. Karar sonrası şikayetçiler duruşma salonunda tekbir getirdi.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın 'Laiklik yeni anayasada yer almamalı' çıkışını ‘şahsi görüş’ kılıfıyla maskelemeye çalışan AKP’nin geçmişi bu ifadelerin kurumsal görüş olduğunu ortaya koyuyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de gündeme dair soruları yanıtladı.