Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, gündemdeki konuları değerlendirdi.
CUMHURBAŞKANI Tayyip Erdoğan’ın başbakanlık yaptığı dönemde kullandığı çalışma ofislerinde ele geçen dinleme cihazları (böcek) ile ilgili olarak çarpıcı bir belge ortaya çıktı.
Öğretmen protestoda öldü, protesto edilen Vali konuştu...
Kayahan'ın cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün twitter hesabı hacklendi.
Sarıyer’de patlatılan şüpheli paketten dizüstü bilgisayar çıktı
İzmir Alaçatı’da Diyanet İşleri’ne devredilen işletmelerden Sailors Otel ve Orta Kahve’nin tahliyesine yargı ‘dur’ dedi.
Bahçeşehir TEM yan yolda servis minibüsünün TIR'la çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.
Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da AKP'nin tezlerini savunan, AKP muhaliflerine küfürler ve tehditler savurarak kullanıcıları kışkırtan ‘Esat Ç.’, ‘Akkulis’ ve ‘Kuşçu Eşref’ hesapları askıya alındı.
Mansur Yavaş, Twitter hesabından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne (AİHM) başvurduğunu açıkladı.
3. kez mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenilerek dün yaşamını kaybeden Kayahan, son yolculuğuna uğurlanıyor.
Yalova Valisi'nin azarladığı öğretmen Halil Serkan Öz protestoda kalpten öldü
MHP 18, HDP 19, CHP 22, AK Parti 23. sırada yer aldı. Böylece Meclis'te grubu bulunan partiler oy pusulasında peş peşe sıralanmış oldu.
Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar Beldesine inen kurt, kangal köpekleri tarafından boğuldu.
İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal'ın da aralarında bulunduğu avukatlara polis müdahale etti.
Van’ın Bahçesaray İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Erkan Tan'ın sözlerine 300 avukattan suç duyurusu
Gazeteci Barış Yarkadaş, Egemen Bağış’in iki bavul dolusu parayla İngiltere’de yakalandığını iddia etti.
Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde park halindeki bir otomobilde bomba olduğu ihbarı yapıldı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Cenazesi yarın defnedilecek büyük usta Kayahan'ın ailesinden önemli istek: 'Cenazeye çelenk göndermeyin'
Bolu’da, bir aşçı ile garson kavga ettikleri kişilerin üzerine merdane ve bıçakla yürürken, çevrelerinde toplananlar merakla kavgayı izledi.