Suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen Ahmet Onay, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.
Uzunköprü ve Avcılar Belediyesi'nin ortak katkılarıyla Çorlu tren faciasında hayatını kaybedenler için yapılan 8 Temmuz Anıtı açıldı.
AKP, 700 bin kamu işçisi için zam teklifini sundu. Maaşı 3 bin 577 TL ile 3 bin 750 TL arasında olanlara seyyanen 100 TL zam önerildi.
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın, Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne sevk edildi.
İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, Toprak Mahsulleri Ofisi'nden (TMO), un fiyatlarına müdahale edilmemesi durumunda İstanbul’da ekmeğe yüzde 20-25 oranında zammın kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Yaklaşık iki gündür kesintilerin yaşandığı Akbank'ta işlemler normale döndü. Şubelerin 8-9 Temmuz'da öğle arası dahil saat 19.00'a kadar hizmet vereceği açıklandı.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) hakkında çıkan "bağışları kesildi, zor durumda" olduğu iddialarına yanıt verdi.
Reuters’a bilgi veren bankacılık kaynakları ve yetkililer hükümetin de seçim öncesi dönemde büyümeyi destekleyecek yeni bir kredi genişlemesi için kamu bankalarını hazır hale getirmek istediğini belirtiyor.
Metropoll Araştırma şirketi tarafından yapılan araştırmaya göre mevcut partilerin seçmen kitlesinin yüzde 29'unun partilerinden memnun değil.
8 Temmuz 2018’de 25 kişinin hayatına mal olan Tekirdağ’ın Çorlu ilçesindeki tren kazasının üzerinden 3 yıl geçti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Atama Kararı'na göre Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanlığına Fatih Rüştü Karakaş, TMSF üyeliğine ise Yunus Öksüzömer atandı.
Marmara’nın doğusu ile Batı Karadeniz’de hafta başından bu yana aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak yağışların etkisini artırarak Ankara ve İstanbul dahil 23 ilde görüleceği bildirildi.
Milletvekilliği düşürüldükten sonra cezaevine giren Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun, Anayasa Mahkemesi’ne (AYM) yaptığı bireysel başvuruya ilişkin gerekçeli kararı yayımlandı.
Birgün gazetesi yazarı Erk Acarer, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak evinin içinde saldırıya uğradığını duyurdu.
MEB ve imam hatiplilerin 'rahatsız olması' sebebiyle Merve Akpınar ve gazetecilerin okula alınmadığı iddia edildi.
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik yeni iddialar ve suçlamalarda bulundu. Peker Bakanı tehdit etti; "Cumhurbaşkanlığı hayalinden vazgeç. Seni kim desteklerse desteklesin, yüce divana gideceksin ve cezaevine gireceksin" dedi.
Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanunu’nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.
Çiftlik Bank Kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın tutuklandı.
Tozkoparan’da elektrikleri kesildiği için önünü göremeyen 71 yaşındaki yurttaş düşerek beyin kanaması geçirdi. Olay yerine gelen ambulans ekipleri, ilk müdahaleyi telefon ışıklarıyla ve el feneriyle yapmak zorunda kaldı.
Çiftlik Bank kurucusu 'Tosuncuk' olarak bilinen Mehmet Aydın'ın savcılıkta verdiği 4 saatlik ifadesinin detayları ortaya çıktı.
Şarkıcı Haluk Levent SMA hastası çocuklar için destek kampanyası yapacağını duyurdu.