Türk Eczacıları Birliği tarafından yayımlanan duyuruda, 21 Ocak itibarıyla eczane çalışanları da MHRS sistemi üzerinden randevu alarak koronavirüs aşısı olabilecek.
CHP’nin Nevşehir Sulh Ceza Hâkimliği tarafından toplatılan “Arpalık Aile Şirketi” ve “10 Maddede Kıdem Tazminatında Fon Aldatmacası” kitapçıklarının iade edilmesi yönünde karar verilmesine karşın kitapçıklar teslim edilmedi.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 2 milyon 65 bin 794'e yükseldi. Vaka sayısı ise 96 milyon 633 bin 160 oldu.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Yeniçağ gazetesi Ankara Temsilcisi Orhan Uğuroğlu’na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
Dünya gazetesi yazarı Zeynep Gürcanlı, ABD'nin bugün göreve başlayacak seçilmiş Başkanı Joe Biden'ın AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 10 Kasım'da kendisine gönderdiği tebrik mektubuna "hiçbir şekilde yanıt vermediğini" ifade etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e ziyarette bulunacak.
İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da şu ana kadar 150 bin 186 sağlıkçının aşı olduğunu duyurdu.
İBB müfettişleri, AKP yönetimindeyken İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz durumda milyonlarca liralık taşınmaz aldığını da ortaya çıkardı.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Kalacak yeri olmayan hemşehrilerimizin ABB çatısı altında daima yeri hazır olacak" dedi.
Covid-19’a karşı geliştirilen aşı, resmi olarak 14 Ocak’tan itibaren Türkiye’de uygulanmaya başladı. Belirlenen takvime göre 2’nci aşamaya geçildi. Huzurevlerinde kalanları da kapsayan aşı takviminde; İBB’nin Darülaceze’de kalan yaş almış misafirleri de var.
Hrant Dink, katledilişinin 14. yılında Agos gazetesi önünde anıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, Kayseri Şehir Mezarlığı’nda 40 bin liraya mezarlık satışına tepki gösterdi.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Selçuk Özdağ’a saldıran ve gözaltına alınan iki şüpheliden Abdurrahman Gülseren’in 10 Ekim Ankara Katliamı için “Daha iyisi olabilirdi” şeklinde paylaşım yapan kişi olduğu ortaya çıktı.
AİHM, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan Atilla Taş’ın emniyet ve güvenlik hakkının ve ifade özgürlüğünün ihlâl edildiğine hükmetti.
Türk Tabipleri Birliği Sağlık Bakanlığı'na sağlıkçılara verilmesi gereken ek ödemelerin ödenmesi için çağrıda bulundu.
İstanbul'da yıllardır tartışma konusu olan Bahçeşehir gölet bölgesindeki lokanta, kafeterya, mağaza ve ofis projesinin ruhsatları mahkeme tarafından iptal edildi. Proje kaçak duruma düştü. 2015 yılından beri iptal kararlarıyla gündeme gelen proje kapsamında yapılan dükkanların bir kısmı ise faaliyete geçmiş durumda.
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.
Sağlık Bakanlığı tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlıkçılara yönelik getirilen izin, emeklilik işlemleri gibi kısıtlamalar kaldırıldı.
Bireysel silahlanmaya karşı çalışmalar yürüten Umut Vakfı, 2020 yılında yaşanan silahlı şiddet olaylarının haritasını çıkardı.
Türkiye'de, Covid-19 ile mücadele kapsamında huzurevleri ve bakımevlerinde kalanlar ile buradaki personelin aşılanmasına başlandı.
CHP, Menemen'de eski Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un tutuklanması ardından başkan vekilliği için çekilen kurayı yargıya taşıdı.