Covid-19 nedeni ile hayata veda eden İBB İştiraklerinden İSTAÇ A.Ş' nin sevilen Genel Müdürü Mustafa Canlı'nın vefatından sonra boşalan İSTAÇ A.Ş Genel Müdürlüğü için, İstanbul Enerji A.Ş Genel Müdürü M. Aslan Değirmenci göreve getirildi.
Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yılında Anıtkabir'de resmi tören düzenlendi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Berat Albayrak'ın yerine atanan Lütfi Elvan'ı sosyal medya hesabı üzerinden tebrik etti.
Muğla'da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı ve cinayete yardım ve yataklık yapmaktan tutuklu kardeşi Mertcan Avcı hakim karşısına çıktı. Mahkeme heyeti sanıkların tutukluluk hallerinin devamına hükmetti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün saat 13.30'da TBMM grup toplantısında konuşacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 Mali Yılı bütçesinde yapılacak düzenlemeyle kentte deprem nedeniyle meydana gelen hasar ve yıkımların etkisini azaltma ve oluşabilecek deprem riskine yönelik çalışmalar için 200 milyon TL ayrılması kararlaştırıldı.
Dünya genelinde koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 1 milyon 269 bin 321'e yükseldi. Virüs bulaşan kişi sayısı ise 51 milyon 244 bin 587 oldu.
Bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürkün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümü. Saygı ve özlemle anıyoruz
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, damadı Berat Albayrak'ın Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifasını kabul etti.
Kış aylarının etkisini göstermesiyle birlikte Türkiye’de koronavirüste artış yaşanırken, Manisa’da ise günlük vaka sayısı bin 500’ü aştı. Manisa Tabip Odası Başkanı Şahut Duran, tedbir alınmadığı takdirde 15 gün içinde günlük vaka sayısının 2 bini geçeceğini belirtti.
Gazeteci Can Ataklı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Covid-19 testinin negatif çıktığını açıkladı.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 10 Kasım Salı Günü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü dolayısıyla Taksim Anıtı’na çelenk bırakacak.
Türkiye vatandaşı bir grup Ortodoks, 'Haklarımız ihlal edildi' diyerek, Ayasofya'nın camiye çevrilmesine dair kararın iptali için Danıştay'a başvurdu.
Sabancı Holding'in Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 82. yılı dolayısıyla hazırlattığı reklam filmi sosyal medyada tepki aldı.
İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, depremin ardından taşınma ücretlerinde oynamaların yapılmayacağını ve depremzedelerin evlerini sabit ücretten taşıyacağını söyledi.
AFAD, İzmir depreminde can kaybının 115'e yükseldiğini, 23 kişinin tedavisinin sürdüğünü duyurdu.
İran’dan Türkiye sınırına atıldıktan sonra Doğubayazıt’ta yakalanarak tutuklanan ve 11 aydır tutuklu bulunan gazeteci Aziz Oruç bugün görülen üçüncü duruşmada tahliye edildi.
RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşcı, Berat Albayrak'ın istifası sonrası "Kutlu davamızın vazgeçilmezidir" diyen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'e "Kutlu davanız’ değil, yasalarla belirlenmiş görev ve sorumluluklarınız var" hatırlatmasında bulundu.
Koronavirüs tedavisi sonrasında akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gündür yoğun bakımda tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün normal servise alındı.
İstanbul'da IŞİD'e yönelik 11 ilçede düzenlenen operasyonda 17 kişi gözaltına alındı.
AKP’li Gümüşhane Belediyesi, otobüs alım ihalesi yaptı. Teklif veren tek firma vardı, kazandı. Firmanın yöneticilerinin ise Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in akrabaları olduğu ortaya çıktı.