Pegasus Havayolları, CNN Türk'te katıldığı canlı yayında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda pistten çıkan yolcu uçağıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Bahadır Altan'ı işten çıkardı.
Uzun süredir işsiz olduğu belirtilen bir adam, Hatay Valiliği önünde 'Çocuklarım aç' diyerek kendini yaktı. İntihara kalkışan yurttaşa yangın tüpleriyle müdahale edildi.
İSKİ, İstanbul'daki su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
CHP'li büyükşehir belediye başkanları Adana'da bir araya geldi.
İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, İstanbul'da ulaşıma yüzde 35 zam kararı alındığını duyurdu. Zammın ilgili otoritelerin imzasından sonra yürürlüğe girmesi bekleniyor.
Antep'te kaymakamlık tarafından cemevinde düzenlenen toplantı Alevilerin tepkisini çekti. Müftülük görevlileri kendilerine verilen çayları dahi içmedi.
Van - Bahçesaray'da çığ altında kalanları kurtarmaya gidenlerin de çığ altında kalmasıyla ilgili konuştuğumuz AKUT Onursal Başkanı Mahruki, "80 kişi çığ bölgesinde paldır küldür hareket ediyor. Çığ riskini tetikliyor" dedi.
Themis Araştırma Şirketi Şubat 2020 tarihi itibariyle, yaptığı son seçim anketinde siyasi profil araştırmasında AKP'nin oyunda düşüş gözlemlendi. AKP'nin oy düşüşün nedeninde EYT politikaları ve Kanal İstanbul diretmesi ilk sırada.
Meclis personelinin maaşından kesinti yapılarak oluşturulan yardım sandığının yeni yönetimi eski işlemleri inceledi. 11 milyonluk usulsüzlük tespit etti. Skandalla ilgili soruşturma açıldı.
Askerlerin özel yetkili mahkemelerde yargılanmasının önünü açan düzenlemede FETÖ’nün parmağı olduğuna işaret eden emekli İlker Başbuğ’a Erdoğan’ın tepkisiyle başlayan “siyasi ayak” tartışması sürerken, 15 Temmuz Genelkurmay Çatı Davası’nın iddianamesinde de benzer bir tespit yer aldı.
Çin Halk Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Cui Wei, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane’deki makam odasında ziyaret etti. Wei, İmamoğlu’na, Çin’i ve dünyayı sarsan “koronavirüs” salgınıyla ilgili bilgi verdi ve bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür etti.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Gezi davasında esas hakkındaki görüşünü mahkemeye sundu. Savcılık, davanın tek tutuklu sanığı işinsanı Osman Kavala ile sanıklar Yiğit Aksakoğlu ve Mücella Yapıcı'nın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan, CNN TÜRK'ü boykot kararı aldıklarını açıkladı.
İstanbul Valiliği, beklenen kar yağışı ve fırtınayla ilgili yeni açıklama yaptı.
Avcılar D-100 Karayolu ve D-100 Yanyol'da çatlaklar oluştu. Olay yerine belediye ekipleri sevk edildi. Yolda inceleme sürerken istinat duvarında da eğilme olduğu görüldü. Çatlaklar oluşan yol havadan da fotoğraflandı.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nca (RTÜK), 6 kanala para cezası uygulandı.
Kocaeli Derince’nin AKP’li Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Namaz kılan çocuklara hediye” diyerek Müftülük tarafından alınan bisikletleri camiye götürdü. Hediyeler cami içinde törenle verildi.
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki uçak kazasından yaralı kurtulan iki yolcu, yaşadıklarını anlattı. Her iki isim de, uçaktan kendi imkanlarıyla çıktıklarını belirtti.
Patronlar kulübü TÜSİAD Genel Kurulunda konuşan TÜSİAD Başkanı Simone Kaslowski "AİHM ve AYM kararlarının uyulması gerektiğini" söyledi. TÜSİAD Başkanı kadına şiddetin en ağır şekilde cezalandırılması gerektiğinin de altını çizdi.
AKP eski Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Van'daki çığ felaketinden sorumlu tutulmasına ilişkin açıklama yaptı.
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda meydana gelen 3 yolcunun hayatını kaybettiği, 179 kişinin yaralandığı uçak kazasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında, 2 pilotun kan örneklerinin alınacağı ve cep telefonlarına incelenmek üzere el konulacağı öğrenildi.