Manisa Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde görev yapan Eğitim Sen üyesi Erhan Yüksel, “Cumhurbaşkanı ve dine hakaret” ettiği gerekçesiyle okul müdürü ve müdür yardımcısının yazdığı tutanak ile açığa alındı.
Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk,Ensar Vakfı için, "Devletin hemen bütün birimlerine girmiş durumda. Bakıyorsunuz devletin okulunun içinde ana sınıfı açıyor. Bütün masraflar devlete ama velilerden alınan paralar Ensar'a gidiyor" ifadesini kullandı.
2020 yılı bütçesi 11 milyarı bulan Diyanet'in dergisinde yer alan "Tasarruflu pazar alışverişi nasıl yapılır?" başlıklı yazıda "Ucuza almak için akşam saatlerini bekleyin" tavsiyesinde bulunuldu.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığının İmar Barışı uygulaması kapsamında, 81 ilde yapılan incelemeler sonucunda 30 bini aşkın yapı kayıt belgesi iptal edildi.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı test sürüşü öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneydoğusu ile Güneydoğu Anadolu ve Karaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile dün telefonda görüştü.
Suriye'nin İdlib kentinde rejimin yoğun saldırıları nedeniyle 1 Aralık 2019’dan bu yana 1 milyon 200 bin kişi evlerini terk etti.
Çin'in Vuhan kentinde başlayan Covid-19'un (koronavirüs) sebebiyle hayatını kaybeden kişi sayısı 1669 oldu; virüs bulaşmış hasta sayısı ise 67 bin 088 kişiye yükseldi.
AKP’li Üsküdar Belediyesi’nin, en son Kızılay’a bağış tartışmalarıyla gündeme gelen Ensar Vakfı’na, Çamlıca Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu’nu 49 yıllığına bedelsiz verdiği ortaya çıktı.
Geçen yıl işini kaybeden 1 milyon 955 bin kişi, İŞKUR’a işsizlik ödeneği almak için başvurdu. Ancak, hak eden kişi sayısı 1 milyonda kaldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Araştırmaları Merkezi tarafından "İstanbul meydanlarına kavuşuyor" teması altında tasarlanan ve meydana yerleştirilen "Kavuşma Duırağı" açıldı.
Bazı KİT’ler Kamu İhale Kanunu’nun engelleyici hükümlerini aşarak ihalesiz olarak aldıkları işleri defalarca alt yüklenicilerine devrediyor. Bu yolla hiçbir iş yapmayan şirketler milyonları kasasına koyarken ortaya büyük bir kamu zararı çıkıyor
Tuzla'da TEM Otoyolu Ankara istikametinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil önce bariyerlere çarptı sonra da savrularak başka bir otomobil ile çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti.
Tunceli Pülümür'de 3.6 büyüklüğünde 6.99 derinliğinde bir deprem meydana geldi.
İSKİ, İstanbul'da su kaynaklarının doluluk oranını açıkladı.
Konya’da şiddete maruz kalan Ayşe Dırla’ya yardım etmek isterken çıkan arbedede Özgür Duran’ın ölümüne sebep olan Kadir Şeker’in davasında önemli gelişme. Özgür Duran'ın akrabası konuştu.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Köprübaşı Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği geceye katıldı. Hemşehrilerine hitap eden İmamoğlu, “Siyaset mecrasına, hizmet etmek için araç olarak bakmak gerekir. Siyaseti hayatında kutsallaştıran hata yapar" dedi.
Bahçelievler'de devriye görevi yapan 3 bekçi, şüphelenerek kimlik sordukları kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. 3 bekçi yaralanırken, şüpheli silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan bekçiler ile şüphelinin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugün CHP 37. Olağan Ankara İl Kongresi'ne katılacak
FETÖ’nün siyasi ayağı tartışmaları sürerken gündeme 2012 yılına ait bir fotoğraf düştü. Fotoğrafta Kemal Öksüz’ün başkanlığında AKP’li bazı vekillerin ABD’de bir etkinliğe katıldığı görülüyor.