loading
close
SON DAKİKALAR

Halk Tv İmtiyaz sahibi Cafer Mahiroğlu; "Beni PKK, FETÖ türü örgütlerle ilişkilendirmeye kalkan şahıs bugün bunlara yenilerini ekledi. Kendisi yüce Türk adaletine hesap verecektir"

Halk Tv İmtiyaz sahibi Cafer Mahiroğlu; "Beni PKK, FETÖ türü örgütlerle ilişkilendirmeye kalkan şahıs bugün bunlara yenilerini ekledi. Kendisi yüce Türk adaletine hesap verecektir"
Tarih: 13.05.2020 - 20:36
Kategori: Medya

Avrupa'da çok sayıda mağaza ve marka sahibi İş İnsanı Select Yönetim Kurulu Başkanı ve Avrupalı Türk Markalar Birliği Başkanı aynı zamanda Halk Tv İmtiyaz sahibi Cafer Mahiroğlu, Sabahattin Önkibar'ın YouTube hesabından hakkında iddia ettiği "tehdit" nedeniyle bir açıklama yaptı....

Sabahattin Önkibar'ın YouTube hesabında yayınladığı videoda kendisini telefonda tehdit ettiğini iddia ettiği Halk TV'nin imtiyaz sahibi İş İnsanı Cafer Mahiroğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sabahattin Önkibar iddialarında: "Mahiroğlu beni yurtdışından arayarak ölümle tehtit etti" ve Ayrıca "Deniz Baykal'ıın sahibi olduğu Halk Tv'nin Cafer Mahiroğlu'na satılmasının, arkasında Akın İpek var" diyor.

Bunun üzerine İş İnsanı Cafer Mahiroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

"Kamuoyuna;

İçinden geçtiğimiz korona salgını sürecinde şahsi açıklama yapmak zorunda bulunduğum için üzgünüm.

Yıllardır yurtdışında yatırımlar yapan ve ülkemi temsil eden bir kişi olarak, üzerime düşen sorumlulukları her zaman yerine getirdim.

Bugüne dek mesleki olarak ya da yüz yüze tanımadığım için kendisini aradım. Beni PKK, FETÖ türü örgütlerle ilişkilendirmeye kalkan şahış bugün bunlara yenilerini ekledi.

Daha çocuk yaşda 12 Eylül zindanlarını tanımış biri olarak hukuk dışı her arayışı lanetlerim. Hukukun üstünlüğüne inancım tamdır.

Sandığa ve demokrasiye bağlılığım da esastır. Hakkımda iftira atan ve kendini "gazeteci" diyen şahış,alışkanlığını sürdürmenin yanı sıra telefonumu sosyal medyadan paylaşarak bir suç daha işlemiştir. 

Kendisi yüce Türk adaletine hesap verecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden giden, ilkelerinden ayrılmayan biri olarak bu alcaklığa sessiz kalamazdım.

Saygıyla duyuruyorum." dedi. 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com - Dilfiraz Değerli

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları