loading
close
SON DAKİKALAR

Haluk Koç'tan Binali Yıldırım'ın 'seçim murdar oldu' sözlerine tepki

Haluk Koç'tan Binali Yıldırım'ın 'seçim murdar oldu' sözlerine tepki
Tarih: 16.04.2019 - 09:30
Kategori: Siyaset

CHP Ankara Milletvekili ve PM üyesi Haluk Koç, Binali Yıldırım'ın dün yaptığı açıklamada 'seçim murdar oldu' demesine tepki gösterdi.

AKP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, dün bir basın açıklaması yapmış, kaybettiği seçim için 'murdar oldu' demişti. 

Binali Yıldırım'ın sözlerine CHP PM üyesi Haluk Koç'tan tepki geldi. Koç, Twitter hesabından Binali Yıldırım'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Koç, "Seçimi kazandıklarına inandırabilseler; Atı alan Üsküdar’ı geçti, milletin helal oylarıyla kazandık. Seçimi kaybettiklerinde; bu seçim mundar oldu, organize işler.. Sevgili Cem Yılmaz’a telif hakkı borçları var..." dedi.

Haluk Koç'un Binali Yıldırım'ın basın toplantısı sırasındaki paylaşımları ise şöyle:

"Sizinkiler itiraz olmaktan çıktı. Çamura yatmanın sandıkta tarifini yapıyorsunuz. Ülkeyi,ekonomiyi, İstanbul ve Türkiye’yi yordunuz. Hukuku kuşattınız. Kaybettiniz.... Yeter artık, biraz sağduyu, biraz izan, biraz feraset... Sizden olmayanları mı istiyoruz acaba? 

Önce tepeden bakma,küçümseme, Sonra sandıkta milletin cevabı, Şimdi mazeret, gerekçesiz afaki iddialar... Sonuç siyaset adına hüsran, kötü bir final, organize saçmalamalar... Ülkenin itibarı;Sahi son söylediğim neydi gerçekten.... Binali Bey’e hatırlatmak gerek....

Sayın Binali Yıldırım; Siyaset hayatınızın en trajik, arka plandaki duygusal yıkımınızı en çok yansıtan konuşmanızı yapıyorsunuz. Yanınızdaki konuşan kişinin tüm açıklamaları defalarca çürütüldü. Bindirme seçmenler sizin adayınızın kendisi ve adamları.. Sadece yazık!!!!

Sayın Binali Yıldırım; Size kalsa o gece saat 01.00 gibi 3600 oyla kazanmıştınız. Şimdi söyledikleriniz ile sizin açıklamanızdaki seçtiğiniz kelime ile söylüyorum. “Kepazelik,sahtekarlık” Vakurla kabul edin; Kaybettiniz Adınız maalesef bu bitişle anılacak. Konuştukça bitiyorsunuz.

Binali Beyi dinledikçe şaşırmamak mümkün değil; Artık seçim günü; hava rüzgarlıydı, karnımız açtı, sandık başkanı bıyıklıydı, gibi mazeretlere geliyor. Havuz medyası da kendisine verilen çanak sorular ile koroya katılıyor.

Tüm kanallar 1 saati aşkındır Binali Bey’in ızdırabını ve i̇st.Mv .Abdullah Güler’in hukukçuların başını yere eğdirecek açıklamalarını veriyorlar.

Şimdi Ekrem Bey’in maça gitmesi de uygun değilmiş. Yauknda Ekrem İmamoğlu'na evinde göz hapsi çıkarsa şaşırmayın!!!

Binali Yıldırım Bey’in basın açıklaması yatılı misafirliğe dönecek gibi... Hele havuz mensuplarının sorularıyla devreye girmesi toplantıyı iki perdeli komedi haline döndürüyor. Birisi devreye girse de Binali Bey’i kurtarsa...

Seçimi kazandıklarına inandırabilseler; Atı alan Üsküdar’ı geçti, Milletin helal oylarıyla kazandık. Seçimi kaybettiklerinde; Bu seçim mundar oldu, organize işler... Sevgili Cem Yılmaz’a telif hakkı borçları var....."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları