loading
close
SON DAKİKALAR

Haluk Levent; "#DayanışmaGünleri hedefi 5 bin aile idi, 10.252 aileye ulaştık ve bitirdik"

Haluk Levent; "#DayanışmaGünleri hedefi 5 bin aile idi, 10.252 aileye ulaştık ve bitirdik"
Tarih: 29.03.2020 - 22:43
Kategori: Medya

Sanatçı Haluk Levent'in kurucusu oluğu yardımlaşma ve dayanışma platformu AHBAP, 30 saatte koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkilenen ve desteğe ihtiyacı olan 10.252 aileye gıda yardımı sağladı.

Haluk Levent sosyal medya hesabından kampanyanın bittiğini ve hedefinin üstünde bir sonuç alındığını duyurdu.

Haluk Levent katılcı sporcu, müzisyen, oyunculara teşekkür etti; "Teşekkürler sporcu, müzisyen, oyuncu kardeşlerim! 30 saat önce Twitter’da başlattığımız dayanışmaya kucak açtınız. Hedef 5 bin aile idi. 10.252 aileye ulaştık. Ve şimdilik bitti. Çünkü başvuruları ancak değerlendirebilecek  ve 10 gün içinde gıda paketlerini gönderebileceğiz" dedi.

Sanatçı Haluk Levent, koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren ailelerin gıda ihtiyacının karşılanması için dayanışma çağrısı yapmıtı. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda "Oyuncusundan sporcusuna, müzisyenine kadar tüm ünlü dostlarıma sesleniyorum, ben sizlerden daha hayırsever değilim. Sadece daha koordineliyim. Gelin Ahbap’ları siz de kucaklayın. Gün dayanışma günüdür. Bireysel değil hep birlikte hareket edelim. Sizi seviyoruz ve bekliyoruz" dedi.

Levent'in çağrısı karşılık buldu. Çok sayıda oyuncu, müzisyen ve sporcu çok sayıda ailenin 2 aylık gıda ihtiyacını karşılayacağını iletti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

mtarik subaşi

sayın haluk levent ben muşta yaşıyorum çalışmıyorum çok zor durumdayım ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim 533 505 07 42

30.03.2020, 20:39
mtarik subaşi

sayın haluk levent ben muştayim çok zor durumdayım yardıma ihtiyacım var bana yardım edersen çokiyi olur

30.03.2020, 20:31
Yorum Yap

Facebook Yorumları