loading
close
SON DAKİKALAR

Hasan Ferit Gedik'e altı kurşun

Hasan Ferit Gedik'e altı kurşun
Tarih: 01.10.2013 - 00:50
Kategori: Gündem

Gülsuyu'nda uyuşturucu çetelerinin saldırısına uğrayan Hasan Ferit Gedik'in vücudunda 6 kurşun yarası tespit edildi...

Maltepe Gülsuyu ’nda, dün uyuşturucu çeteleri tarafından gerçekleştirildiği öne sürülen silahlı saldırıda hayatını kaybeden ‘Halk Cephesi’ üyesi Hasan Ferit Gedik’in vücuduna altı kurşun isabet ettiği saptandı. Ölü muayene tutanağına göre, 21 yaşındaki Gedik’in sırtında, boynunda, kafası ve alnında altı kurşun yarası tespit edildi. Avukat Engin Gökoğlu, gruba ağır silahlarla ve hedef gözetilerek ateş açılmış olabileceğini savunuyor.

Hasan Ferit Gedik’in ölü muayene tutanağına göre sırtında iki, boynunda iki ve yüzüyle alında birer olmak üzere altı ayrı kurşunla vurulduğu tespit edildi. Ayrıca boynunda çok sayıda yara ve kafatasında çok sayıda kemik kırığı saptandı.

Avukat Ergin Gökoğlu, Gedik’in vücudundaki yaraların giriş çıkış bölgelerinin çok büyük olduğunu, dolayısıyla uzun namlulu bir silahtan ateş edilmiş olabileceğini söyledi. Gedik’in de içinde olduğu grubun doğrudan hedef alındığını vurgulayan Gökoğlu, sokak aralarından ve çatılardan ateş açıldığını anlattı. Gökoğlu, Gedik’in gömleğine polis tarafından el konduğunu kaydederken, bunun soruşturma amaçlı mı, yoksa başka bir amaçla mı alındığını bilmediklerini ve bu amaçla savcılıkla görüştüklerini söyledi. Gökoğlu, hali hazırda biri ağır beş yaralının daha olduğunu vurguladı.

Bu arada, Hasan Ferit Gedik’in Adli Tıp Kurumu ’ndan alınan cenazesi Küçükarmutlu Mahallesi Cemevi’ne getirildi. Gedik’in halen Bolu Cezaevi’nde tutuklu bulunan babasının da yarınki cenazeye katılması bekleniyor.

Radikal

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları