loading
close
SON DAKİKALAR

Hizbullah yeniden harekete geçti: 1 ölü

Hizbullah yeniden harekete geçti: 1 ölü
Tarih: 03.11.2013 - 10:18
Kategori: Gündem

Batman İpragaz mahallesinde düğüne yapılan saldırıda bir kişi yaşamını yitirdi, çok sayıda yaralı var...

Batman Petrol Mahallesi’nde bir düğünde, Hizbullah'a yakın HÜDA-PAR üyesi olduğu iddia edilen bir grup ile BDP'li gençler arasındaki gerilimde açılan ateş sonucu 2 çocuk babası Özcan Temel isimli yurttaş olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kavgada Met Kasar adlı gencin ise ağır yaralandığı belirtildi. Temel'in cenazesi Özel Medikal Hastanesi’ne kaldırılırken, ağır yaralı Kasar ise Batman Bölge Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kavganın nedeni henüz öğrenilemezken mahallede gerginliğin devam ettiği belirtildi.

'Düğünde silahla bildiri dağıtmak istediler' iddiası


Bir diğer iddiaya göre, Hizbullahçılar silahlı şekilde düğüne giderek bildiri dağıtmak istedi ve düğün sahibinin izin vermemesi üzerine ateş açıldı. DİHA muhabiri Serkan Kurt da, Twitter hesabından, Hizbullahçılar tarafından düğüne saldırıda bulunulduğunu, yaşamını yitiren kişinin Kürt hareketine mensup olduğunu ve gerginliğin sürdüğünü belirtti.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları