loading
close
SON DAKİKALAR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bugün İstanbul'u veren yarın Türkiye'yi verir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Bugün İstanbul'u veren yarın Türkiye'yi verir
Tarih: 13.05.2019 - 10:26
Kategori: Siyaset

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün İstanbul'u veren hukuksuzlukla beraber yarın Türkiye'yi verir" dedi.

Bağcılar Meydanı'nda kurulan Ramazan Etkinlik Alanı'nda konuşma yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 23 Haziran'daki seçimin önemli olduğunu belirterek "Amerika'sı da Avrupa'sı da bu seçime gözünü dikmiş durumda. Kandil de gözünü bu seçime dikmiş durumda. Herkes üst üste açıklamalar yapıyor. Herkesin tarafı belli, Allah şahit bizim tarafımız da belli. İnşallah milletimizin tarafı da belli. 50 gramlık oy pusulasıyla Türkiye'ye dışardan yön vermeye çalışanlara gerekli cevabı vermenizi istirham ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Devlet yönettiklerini vurgulayan Soylu, şöyle devam etti:

"Eğer kendi hakkımızı savunamayacaksak, kendi hukukumuzu savunamayacaksak vatandaşın hakkını, hukukunu nasıl savunacağız, Allah'ınızı severseniz? Mahalle baskısı oluştursunlar, gazetelerle, televizyonlarla üzerimize gelsinler, sosyal medyalardan hakaretler etsinler, biz de aman bize bir şey yapmasınlar da ne olursa olsun İstanbul'u da verelim. Bugün İstanbul'u veren hukuksuzlukla beraber yarın Türkiye'yi verir, aman ben bu koltukta kalayım. Koltuğun canı çıksın da bu milletin hakkına bir zeval gelmesin, hepsi budur."

Soylu, İstanbul'daki itirazların ardından farkın 29 binden 13 bine düştüğünü belirterek "Sadece yüzde 10'u sayıldı. Yüzde 90'ı sayılmadı. İki siyasi parti giriyor. Cumhuriyet Halk Partisinin adayı da AK Parti'nin adayı da... Eğer 29 binden aşağıya düşecekse hemen hemen aynı düşecekler çünkü yüzde 50 birisi oy almış, yüzde 50 da birisi oy almış. Ama hep eksilen bizden ve itiraz ettiğimizde tamamlanan da bizden oldu. 29 binden 13 bine. Sadece yüzde 10'u açıldı sandıkların." diye konuştu.

Kaynak : Cumhuriyet

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları