loading
close
SON DAKİKALAR

'İGDAŞ personeli ev ev dolaşıp AKP'ye oy istiyor'

'İGDAŞ personeli ev ev dolaşıp AKP'ye oy istiyor'
Tarih: 07.06.2019 - 09:56
Kategori: Siyaset

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, kendisine gelen İGDAŞ'la ilgili ihbarı sosyal medya hesabından paylaştı.

Tanal, İGDAŞ personelinin ev ev dolaşıp AKP'ye oy istediği yönünde ihbarlar aldığını söyledi. 

Mahmut Tanal'ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

Bana gelen ihbarı kamuoyu ile paylaşıyorum. Demek ki gönül belediyeciliği değil götür belediyeciliğidir...

"İGDAŞ A.Ş Genel Müdürü bütün İGDAŞ Kartal bölgesinde topluyor, mühendislerin telefonlarına gelen mesajlarda 1, 2, 3 Haziran ve 7, 8, 9  Haziran tarihlerinde müdürler, şefler ve bir kısım personeller olacak şekilde ev ev dolaşıp (özellikle yardıma muhtaç insanların evlerinde) oy istiyorlar, birtakım Akpartinin verdiği şeyleri dağıtıyorlar (Gıda,eşantiyon vb) Seçime kadar devam edeceğine dair programlar (hafta sonu tatilleri dahil) yapıyorlar.
-Görevlendirdikleri personellere mesaj atıyorlar. Çalıştırılan personellere fazla mesai ücretlerinin başka yollarla ödeneceğini söylüyorlar;
1 müdür, 1 şef, 1 şef, 1 mühendis,1 teknik personel gibi 2 li gruplar halinde görevlendirilen personele ayrıca kiralık sivil araçlar (igdaş logosu olmayan) tahsis edilmiş vaziyette. Anlaşılan İgdaşın bütün varlığını, Istanbul seçimlerini döndürebilmek için harcıyorlar, yazıktır günahtır tüyü bitmemiş yetimin hakkı var o paralarda var. İST Valisi @istanbulvalisi_ yapılanların hukuksuz olduğunu bilmenizi gereğini yapmanızı aksi takdirde peşini bırakmayacağım."

Tanal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara İGDAŞ'dan yanıt geldi.

İGDAŞ'ın yanıtı şöyle:

Tanal, İGDAŞ'ın bu yanıtı üzerine "Tevil yoluyla yazdıklarımı ikrar etmişsiniz.Personele attığınız Mesajı paylaşırmısınız? Empati mühendis ve teknik personel le mi yapılır?" sorularını yöneltti.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları