loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu: Birileri işi gücü bırakmış benimle uğraşıyor

İmamoğlu: Birileri işi gücü bırakmış benimle uğraşıyor
Tarih: 05.06.2019 - 17:48
Kategori: Siyaset

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu Giresun'da Atatürk Meydanı'nda halka seslendi.

Giresun'da Atatürk Meydanı'nda halka seslenen Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle: 

31 Mart'ta İstanbul'da seçim yaşadık. Bir avuç insan Türkiye'nin demokrasisine sıkıntı verdi. İnsanlarımıza ve geleceğimize demokrasimize darbe vurdular. 

Ben siyaseti ilk çıktığım günden beri ahlaklı siyaset yapacağız. Tek bir gün kötü söz konuşmadım konuşmayacağım. Sizler beni izlerken konuşmalarımı dinlerken çocuklarınızın kulaklarını kapatmayacaksınız. Birileri kötü sözü adet haline getirmiş birileri işi gücü bırakmış benimle uğraşıyor. Bakın seçildim 18 gün görev yaptım. 18 günde İstanbulluya hizmet ettim. İnsanların hayatı daha ucuz yaşaması için adımlar attım. Bu insanlar yaptıklarımı görünce çıldırdılar. 

18 günde çıldırdılar ya size söz veriyorum 1800 günde onları delirteceğim. Akılları şaşacak. Neymiş Ekrem’in soyu sopu.  Benim kim olduğumu herkes bilir. Allah akıl versin bunlara. Ben onların yürüdüğü akılsız yola girmeyeceğim. Size yüzümü döneceğim.

Bu iftira huyu kötü bir şey. Biri Trabzon’da diyor ki terörün kucağında. Ben bir tek anamın kucağını bilirim. bir de milletimin değerini bilirim.

Türkiye'nin sınırların bayrağına havasına suyuna doğasına bu ülkenin kuruluş değerlerine cumhuriyete demokrasiye sahip çıkacağım. Bu ülkenin tek lideri Mustafa Kemal Atatürk'e ve bu ülkenin değerlerine bağlı kalacağım.

23 Haziran’da yapılacak seçim aynı zamanda bir demokrasi mücadelesi.

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları