loading
close
SON DAKİKALAR

İmamoğlu'ndan YSK üyelerine: Sizi arayanlara telefonunuzu kapatın; görevinizi yapın

İmamoğlu'ndan YSK üyelerine: Sizi arayanlara telefonunuzu kapatın; görevinizi yapın
Tarih: 14.04.2019 - 14:44
Kategori: Siyaset

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Bakanı Ekrem İmamoğlu Esenyurt’ta halka hitap eti.

Resmi olmayan sonuçlara göre CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Seçilen Ekrem İmamoğlu, Esenyurt'ta halka seslendi. 

Ekrem İmamoğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

Seçimden önce söylediğim gibi herkes bizim hemşerimiz. Kimseyi birbirinden ayırt etmedik. Yukarıdan aşağıya oy tarifi yaparak herkes bölmeye çalıştı. 

Alanda görüyorum. Her siyasi görüş, her etnik köken var. Böyle bir unsuru yakalamadığımız takdirde bu milletin huzurunu bozarlar. Buna müsaade etmeyeceğiz.

Her partinin oyunu aldım. Sadece CHP'nin İYİ Parti'nin değil. AK Partili, HDP'li, MHP'li, SP'li kardeşimin de oyunu aldım. Herkes bu toprakların teminatıdır. Kürt kardeşim de Türk kardeşim de bu toplumun teminatıdır. Bu toplumda bir arada yaşadığız. Anlı şanlı bayrağımızın altında hep birlikte mutlu yaşayacağız.

Kültürümüzü, geçmişimizi, değerlerimizi, cumhuriyetimizin ilkelerini koruyacağız. Mustafa Kemal Atatürk'ün değerlerinden ayrılmayacağız.

Bu seçimden dolayı insanları başkalaştırmaya çalışıyorlar. Neymiş efendim "15 bin oyla seçilir miymiş..." 1 oyla bile seçilir dediler. Bazı insanlar var 1 oyla bile seçilse milletini birleştirir.

Süreci uzatmayın kardeşim. Süreci uzattıkça sıkıntıya giriyorsunuz. Problen çıkıyor. Yav kardeşim verin mazbatayı bakalım işimize.

Kuşmuş, pelikanmış beni ilgilendirmiyor. Kimsenin başarısız oldu diye bu milletin geleceğini sıkıntıya sokma hakkı yoktur. Bu millet adına size hizmet etmek için benden kaçsa ben kovalarım kardeşim. O kapıyı kilitlese ben bacadan girerim. Sayın Cumhurbaşkanı ile çok iyi anlaşır diye korkuyorlar.

Kimin mazbatasını kime vermiyorsunuz. Millet mazbatayı vermiş. Sen uygun görsen ne olur, görmesen ne olur.

Yüksek Seçim Kurulu'na sesleniyorum. Sizin kapınızı anlamsız yere çalanlara kapınızı kapatın. Görevinizi yapın, bizi normalleştirin. Bizi dünyaya rezil etmeyin. Yolumuzu açın demokrasimizi güçlendirin. Bu uyarılarımı YSK'ye yapıyorum. Bu millet mazbatayı verdi mi?  İstanbul'da huzurun teminatı olacağım.

 

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları