loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'a mitil atmaya dün Mehter Marşı'yla gelen Bahçeli bugün Ankara'ya döndü

İstanbul'a mitil atmaya dün Mehter Marşı'yla gelen Bahçeli bugün Ankara'ya döndü
Tarih: 16.06.2019 - 19:00
Kategori: Siyaset

YSK'nın hukuka aykırı kararla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal edip 23 Haziran'da seçimi yenileme kararı vermesinin ardından MHP lideri Devlet Bahçeli “İstanbul’a mitili atacağım” demişti. Seçime 1 hafta kala İstanbul'a gelen Bahçeli bugün Ankara'ya döndü. ...

Devlet Bahçeli 23 Haziran seçimleri için "mitili İstanbul'a atacağım" demesinin üzerinden haftalar geçtikten sonra geldiği İstanbul'da 1 gün kaldıktan sonra Ankara'ya döndü. 

Bahçeli'nin 1 gün süren mitilinin sona erdiğini MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Twitter hesabından duyurdu. Erdem, "Türk Dünyasının Bilge Lideri Türkmenbeyimiz Sn. Devlet Bahçeli @dbdevletbahceli Beyefendiyi Karagümrük’ten Ankara’ya yolculadık... Rabbim yolunu açık etsin Liderim..." dedi.

MHP'nin Twitter hesabından Bahçeli'nin konuşmalarına ait bir bölüm, "İstanbul’a sözümüzdür, mitilim artık buradadır..!" notuyla paylaşıldı.

istanbulgercegi.com Genel Yayın Yönetmeni İmambakır Üküş, MHP'nin paylaşımına yorumda bulundu. İmambakır Üküş, "@ekrem_imamoglu için çalışan MHP'ye ve Devlet Bahçeli'ye teşekkürler. Umarım 23 Haziran'a kadar İstanbul'da olur ve bol bol konuşur. Ama sanmıyorum. Bildiğim kadarıyla geldiği gibi Ankara'ya dönmüş. @ekrem_imamoglu kazanacak. İstanbul kazanacak. Türkiye kazanacak. #HerŞeyÇokGüzelOlacak" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, dün Mercedes marka otomobiliyle İstanbul'a Mehter Marşı eşliğinde gelmiş, bu görüntüler MHP'nin sosyal medya hesaplarında yayınlanmıştı. 

Bahçeli İstanbul'a böyle gelmişti:

 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları