loading
close
SON DAKİKALAR

İstanbul'da su kesintisi haberi yapmak için bir eve giren A Haber muhabiri çamaşır makinesinin çalıştığını fark etmedi, alay konusu oldu

İstanbul'da su kesintisi haberi yapmak için bir eve giren A Haber muhabiri çamaşır makinesinin çalıştığını fark etmedi, alay konusu oldu
Tarih: 08.07.2020 - 14:13
Kategori: Medya

A Haber'in Şile'de yaşanan su kesintisiyle ilgili haber yapmak için gittikleri evde çamaşır makinesinin çalıştığını fark etmeden yaptığı çekim alay konusu oldu.

Şile'de su kesintileri yaşanmış, İBB'den konuya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada, "Şile İçme Suyu Arıtma Tesisi, 1994 yılında günlük 11 bin metreküp kapasite ile inşa edildi ve tesis yıllardır bu kapasiteyle hizmet vermeye devam ediyor. Ancak, Şile’nin nüfusu ise sadece son 13 yılda yüzde 48 artarak 25 binden 37 bine çıktı. Bir turizm bölgesi olan ilçede hafta sonu günübirlik nüfus ise 1 milyona ulaşıyor. Bu nedenle yaz aylarında özellikle de Pazar günleri Şile İlçesi’nin üst kotlarında su basıncı sorunu yaşanıyor" denildi.

AKP'nin yayın organı A Haber, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik karalama kampanyası yapmayı sürdürüyor.

Şile'de bir eve giderek ev sakinleriyle röportaj yapan A Haber muhabiri haberini '90'lı yıllardan kalma manzaralar' başlığıyla verdi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Deniz Demir sosyal medya hesabından röportajda bir detaya dikkat çekti.

Evde yapılan çekimde muhabir suların kesik olduğunu aktarırken, mutfakta tezgah üzerinde su damacanaları ve kovalara doldurulmuş sular ekrana yansıyor. Ancak, mutfağın yanındaki banyoda çamaşır makinesinin çalıştığı görülüyor. 

Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul’da su kesinti var diyorlar ama arkada çamaşır makinesi çalışıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları