loading
close
SON DAKİKALAR

'İstiyorlar ki herkes sussun, yolsuzluklar, gerçekler yazılmasın. Susmadık, susmayacağız, yazacağız'

'İstiyorlar ki herkes sussun, yolsuzluklar, gerçekler yazılmasın. Susmadık, susmayacağız, yazacağız'
Tarih: 11.06.2020 - 16:50
Kategori: Medya

Haberin Var Mı İnisiyatifi, "İstiyorlar ki tüm gazeteciler yandaş olsun. İstiyorlar ki kimse soru sormasın. İstiyorlar ki herkes sussun. Yolsuzluklar, haksızlıklar, gerçekler yazılmasın. Susmadık, susmayacağız, yazacağız" dedi.

Haberin Var Mı İnisiyatifi, tutuklu ve gözaltındaki gazeteciler için sesini yükseltmeyi sürdürüyor. İnisiyatifin soyal medya hesabından #Susmayacağız etiketiyle video paylaşım yapıldı.

"Geçmişteki kumpas davalarındaki yöntemlerle gazeteciler susturulmaya, hakikat yok edilmeye çalışılıyor. Basın, ifade ve düşünce özgürlüğüne yönelik bu saldırılara karşı sessiz kalmayacağız" notuyla paylaşılan videoda şu ifadelere yer verildi:
"İstiyorlar ki herkes onları alkışlasın. İstiyorlar ki tüm gazeteciler yandaş olsun. İstiyorlar ki kimse soru sormasın. İstiyorlar ki herkes sussun, yolsuzluklar, haksızlıklar, gerçekler yazılmasın. Susmayan gazetecileri hapsediyorlar. Haber yapma hakkını, haber alma hakkını gasp ediyorlar. Düşünce özgürlüğünü, ifade özgürlüğünü yok ediyorlar. Sadece onlar değil hepimiz hapisteyiz. Hepimiz gözaltındayız. Susmadık, susmayacağız, yazacağız."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları