loading
close
SON DAKİKALAR

İYİ Parti'den Ziya Selçuk'a 'yeni sistem' tepkisi: Bu ülkeyi geri bırakmak için bir emperyalisti bakan yapsalar bunu yapardı!

İYİ Parti'den Ziya Selçuk'a 'yeni sistem' tepkisi: Bu ülkeyi geri bırakmak için bir emperyalisti bakan yapsalar bunu yapardı!
Tarih: 19.05.2019 - 11:52
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un dün açıkladığı 'yeni' ortaöğretim sistemine tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk dün yazboz tahtasına dönen eğitim sistemindeki 'yeni' değişikliği basın toplantısıyla duyurmuştu. Yeni sisteme göre Matematik ve Tarih seçmeli olurken Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi zorunlu hale geliyor. 

"Milli Eğitim Bakanı'ndan umutlananlar olmuştu"

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, yeni sisteme Twitter hesabından tepki gösterdi. Çıray, televizyoncu Armağan Çağlayan'ın sistem değişikliğine ilişkin yaptığı "Liselerde yeni eğitim sistemi açıklanmış. Matematik, felsefe, tarih seçmeli ders olmuş! Ama bilin bakalım hangi dersler zorunlu? Din kültürü , ahlak, tasavvuf edebiyatı, islam felsefesi! 2040 yılı vizyonuymuş bu!" şeklindeki paylaşımı alıntılayarak tepkisini şöyle dile getirdi: 

"Bu ülkeyi geri bırakmak için bir emperyalisti bakan yapsalar bunu yapardı! Milli Eğitim Bakanı'ndan umutlananlar olmuştu. Bu zihniyet insanı boşuna makam sahibi yapar mı?"

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları