loading
close
SON DAKİKALAR

İYİ Partili Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'nu VIP'den geçirmeyen Ordu Valisi hakkında paylaşım: İyi tanırım. Devletin değil tek adamın valisi

İYİ Partili Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'nu VIP'den geçirmeyen Ordu Valisi hakkında paylaşım: İyi tanırım. Devletin değil tek adamın valisi
Tarih: 07.06.2019 - 10:55
Kategori: Siyaset

İYİ Parti Ankara Milletvekili ve genel başkan yardımcısı Durmuş Yılmaz, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'nda VIP'ten geçişini engelleyen Ordu Valisi Seddar Yavuz için, "Partinin valisi olmak onu kesmiyordu. O tek Adamın valisiydi" dedi.

Ekrem İmamoğlu, 5 Haziran Çarşamba günü Ordu'da düzenlenen mitingde halkla buluşmuş, mitingin ardından akşam saatlerinde dönüş için gittiği havalimanında Ordu Valisi'nin talimatıyla VIP bölümüne alınmamıştı. 

İmamoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biz gider öbür kapıdan da gireriz, önemli değil. Miting konusunda da, buluşmamızda il başkanımızın verdiği bilgiye göre konuşmamız için ‘Erken kessinler, yoksa müdahale ederiz’ demiş. Vali devlet adamı değilmiş. Sadece Ordu’da koltuk işgal eden birisiymiş" demişti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, İmamoğlu'nun maruz kaldığı muamelenin ardından Twitter hesabından Ordu Valis Yavuz'a ilişkin paylaşımda bulundu. 

Yılmaz, "Bu valiyi iyi tanırım. 7 Haz 2015 seçimlerinde Uşak valisiydi. Nereye gittiysem hemen arkamdan oraya gitti. Çoğu yere geçgili parke taş döktürdü. Kesinlikle Devletin valisi değildi. Herşeyi o kadar çok içselleştirmişti ki Partinin valisi olmak onu kesmiyordu. O tek adamın valisiydi" dedi.

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları