loading
close
SON DAKİKALAR

Karamollaoğlu: Ekonomiyi düzeltmeleri mümküm değil önümüzde büyük badireler var

Karamollaoğlu: Ekonomiyi düzeltmeleri mümküm değil önümüzde büyük badireler var
Tarih: 20.04.2019 - 11:40
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hükümetin ekonomi politikalarını eleştirerek uyarıda bulundu. Karamollaoğlu "Ekonomiyi düzeltmeleri mümküm değil önümüzde büyük badireler var. Ben size şimdiden söyleyeyim hazırlıklı olun" dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından hükümetin ekonomi politikalarını sert bir şekilde eleştirdi. Konuşmasından videoların paylaşıldığı hesapta Karamollaoğlu hükümete "Ekonomide bir ülkenin güçlü olması üretimi ile paraleldir. Üretmezseniz sadece tüketirseniz borç almaya mahkum olursunuz" sözleriyle yüklendi. 

Tank palet fabrikasının satışına "Allah akıl fikir versin" sözüyle tepki gösteren Karamollaoğlu "Ondan sonra Amerika'ya gidip daha fazlasını başka yerlerde harcıyorsun ifadelerini kullandı. 

 "Ekonomiyi düzeltmeleri mümküm değil önümüzde büyük badireler var. Ben size şimdiden söyleyeyim hazırlıklı olun." diyen Karamollaoğlu “ bu iş bu kafayla düzelmez söylediğiniz de iktidarın zoruna gidiyor. dün çay simit hesabında olduğu gibi bir gün bizim sözlerimiz bunların karşısına çıkacak kendi kendilerini rezil edecek. .” diye konuştu

 

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları