loading
close
SON DAKİKALAR

Karamollaoğlu'ndan Osman Kavala ve Alparslan Kuytul'a destek mesajı

Karamollaoğlu'ndan Osman Kavala ve  Alparslan Kuytul'a destek mesajı
Tarih: 19.07.2019 - 09:48
Kategori: Siyaset

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından Osman Kavala ve Alpaslan Kuytul’un tutukluluğuyla ilgili açıklamada bulundu.

İş adamı Osman Kavala ve Furkan Vakfı Başkanı Alpaslan Kuytul’un tutukluluğuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Saadet lideri Temel Karamollaoğlu, Kavala ve Kuytul'un tututukluluk halinin Türkiye'de adaletsiz uygulamaların örneği olduğunu belirtti.

Osman Kavala ve Alpaslan Kuytul'un dünya görüşü olarak farklı kesimlere mensup insanlar olduğunu ifade eden Karamollaoğlu "Fakat adaletin dini, dili, ideolojisi olmaz. Adalet herkes için lazımdır! Hz. Ali'nin dediği gibi; "devletin dini adalettir."ifadelerini kullandı. 

Karamollaoğlu'nun 'Kavala ve Kuytul' mesajları şöyle:

-İkisi de dünya görüşü olarak farklı kesimlere mensup insanlar. Fakat adaletin dini, dili, ideolojisi olmaz. Adalet herkes için lazımdır! Hz. Ali'nin dediği gibi; "devletin dini adalettir.

-Bakınız Alparslan Kuytul’a yapılan muamele bugün şahsen vicdanımı yaralamaktadır. Önce geçtiğimiz haftalarda ailesi ile telefonda konuşma yasağı getirildi. Ardından babaları için yürüyen küçük çocukları hakkında dava açıldı. Bu tutum kesinlikle doğru değildir.

-Bir başka üzücü örnek ise Osman Kavala davasıdır. Bu konuyu da üzülerek takip etmekteyiz. Şu hususu burada ifade etmek istiyorum; bu iki davada da iddianameler kamuoyunu tatmin etmemiştir.

-

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları