loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: 23 Haziran'da bayram yaşayacağız

Kılıçdaroğlu: 23 Haziran'da bayram yaşayacağız
Tarih: 05.06.2019 - 13:44
Kategori: Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul'da CHP parti teşkilatında halka seslendi.

İstanbul'da partisinin bayramlaşma töreninde konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Gönül isterdi ki sorunlarımızı çözelim. Huzur içinde yaşayalım. Buna imkan vermeiyorlar. Sandığa gideceğiz, demokrasiyi getireceğiz. Bir yandan ekonomik sıkıntı yaşanırken diğer yandan şehitlerimiz geliyor. Gönül ister ki coğrafyamızda huzur olsun. Bugün eğer hala birileri kahraman ordumuzuunu mesnsuplarını hayvana benzetiyorsa, onurlu tavır sergilenmiyorsa herkesin düşünmesi lazım. 

Asla umutsuzluğa kapılamayacağız. Çünkü liyakat ve demokrasiden yana olanlar asla kaybetmezler. Bu ülkeye demokrasiyi, insanları haklarını geitreceğiz.

Bir bayram günündeyiz. 23'ünde de bir bayram yaşayacağız. Bu bayramı sadece biz değil, 81 milyon vatandaşım yaşayacak. Ekrem İmamoğlu seçildiğinde biz dünyaya "Türkiye'de baskıcı bir hükümet var evet ama YSK'nın 7'li çetesine rağmen Türkiye'nin yurttaşları bütün baskılara rağmen sandığa gittiler ve demokrasiden yana tavır aldılar" mesajını vereceğiz. Her birimize düşen görev, sıradan bir oy kullanma görevi değildir, tarihi bir görevdir. Artık ekrem İmamoğlu 16 milyon İstanbullunun seçilmiş belediye başkanıdır. 16 milyonun vicdanına sesleniyorum. Vicdanımızın sesini dinleyeceğiz."

 

 
Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları