loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu, Akşener görüşmesi sona erdi

Kılıçdaroğlu, Akşener görüşmesi sona erdi
Tarih: 13.11.2018 - 22:19
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, İYİ Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi.

İki liderin görüşmesi 1.5 saat sürdü. Görüşmenin ardından yapılan ortak açıklamada "İki lider ülkedeki genel gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulundu." denildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İYİ Parti Genel Merkezindeki görüşmesi sona erdi. Görüşmede Kılıçdaroğlu'na CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Seyit Torun ve Aydın Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Bülent Tezcan eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile İYİ Parti Genel Merkezi'nde biraraya geldi. Görüşme Sonrası CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve İYİ Parti  Genel Sekreteri ve Sözcüsü  Mustafa Cihan Paçacı Ortak Basın Açıklaması Yaptılar.

"İki lider ülkedeki genel gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulundu" denildi.

Ankara adaylığı için adı geçen Mansur Yavaş, dün parti liderlerine seslenerek, “Önce siyasi parti liderlerinin bu konuda mutabık olup olmadıklarını, Ankara’da mutabakat gerçekleştirip gerçekleştirmeyeceklerini bakmak lazım. Ondan sonra adaylık konusunda kararımı vereceğim” demişti.

Kaynak : Hürriyet-Vişne Haber Ajansı

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları