loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Bu iş yüzde 100 netleşene kadar sandık başında kalacağız

Kılıçdaroğlu: Bu iş yüzde 100 netleşene kadar sandık başında kalacağız
Tarih: 10.04.2019 - 08:31
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, YSK kararının ardından “Hiçbir sandık bırakılmayacak. Bu iş yüzde 100 netleşene kadar sandık başında kalacağız. Karar netleşene kadar hiçbir oy çuvalı sahipsiz kalmayacak” diye talimat verdiği öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararının ardından “Hiçbir sandık bırakılmayacak. Bu iş yüzde 100 netleşene kadar sandık başında kalacağız. Karar netleşene kadar hiçbir oy çuvalı sahipsiz kalmayacak” diye talimat verdiği öğrenildi.

Cumhuriyet'ten Mahmut Lıcalı'nın kulis haberine göre, Kılıçdaroğlu, YSK’nin 38 ilçede oyların yeniden sayımına yönelik AKP’nin itirazına verdiği kararı Genel Merkez’de kurmaylarıyla birlikte değerlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’da devam eden itiraz süreçlerinde Ekrem İmamoğlu, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve CHP’nin seçim takip sistemini koordine eden Onursal Adıgüzel ile sürekli iletişim halinde olduğu öğrenildi. YSK’nin kararını olumlu karşılayan Kılıçdaroğlu’nun, Kaftancıoğlu ve CHP Grup Başkanvekilleri Özgür Özel, Engin Altay ve Engin Özkoç ile konuştuğu kaydedildi. Kılıçdaroğlu’nun tekrar sayım kararı alınan 51 sandıkla ilgili derhal önlem alınması yönünde talimat verdiği kaydedildi.

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları