loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu depremin yaşandığı Elazığ'da

Kılıçdaroğlu depremin yaşandığı Elazığ'da
Tarih: 31.01.2020 - 14:30
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6.8 büyüklüğünde depremin yaşandığı Elazığ'a gitti.

24 Ocak Cuma günü Elazığ merkezli 6.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiş. Malatya'yı da etkileyen depremde 41 yurttaş yaşamını yitirmişti. 

Arama kurtarma çalışmalarını engellememek için daha önce bölgeye gitmediği açıklanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Elazığ'a gitti. Kılıçdaroğlu, Elazığ depreminin merkez üssü olan Sivrice ile Yazıkonak ilçelerini ziyaret etti. Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan ile Yazıkonak Belediye Başkanı Hatif Çadırcı'dan depremin neden olduğu hasar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Elazığ merkez Mustafapaşa Mahallesi'nde de incelemelerde bulundu. Geceyi Elazığ’da geçirecek olan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun, Veli Ağbaba ve Gülizar Biçer Karaca ile Elazığ Milletvekili Gürsel Erol’un yanı sıra, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş eşlik ediyor.

CHP lideri, Sivrice Belediyesi'ni ziyareti sonrasında gazetecilere açıklama yaptı. 

Kılıçdaroğlu, "Başsağlığı dileklerimizi ilettik. Sayın başkan Sivrice ile ilgili bilgi verdi. Acıyı paylaşmak için buradayız. Yıkılan binaların yerine yenileri en kısa zamanda yapılır umarım. Buradan başka bölgelere de gideceğiz" dedi.

Bugün Elazığ'ı ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu yarın da Malatya'da olacak.

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları