loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Hiç kimse unutmasın ki Kuvayi Milliye'nin ruhu bu partinin dokularına işlenmiş durumdadır

Kılıçdaroğlu: Hiç kimse unutmasın ki Kuvayi Milliye'nin ruhu bu partinin dokularına işlenmiş durumdadır
Tarih: 21.07.2020 - 09:54
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 20 Temmuz’dan sonra Türkiye'nin sivil darbe sürecini yaşadığını belirterek Türkiye'de yargı bağımsızlığının olmadığını, talimat verildiğinde hakim savcıların verilen talimatı yerine getirdiğini söyledi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu yargı sürecinin sağlıklı işlemediğini belirten açıklamada bulundu. Türkiye'nin sivil darbe sürecini yaşadığını ifade eden Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

"12 Mart 12 Eylül dönemlerini bilen yaşyan birisiyim. O dönemlerde yaşananlar şimdi Türkiye'de de yaşanıyor. 20 Temmuz’dan sonra, Türkiye sivil darbe sürecini yaşıyor. Yargı bağımsızlığı yok. Talimat verildiğinde hakim savcılar gereğini yapıyorlar. Siyasal iktidarın gereğini yerine getiriyorlar. İktidarın kendisine muhalif gördüğü her kesimi susturmak gibi bir alışkanlığı var. Darbe dönemlerinde toplumun aydın kesimleri bedel öderler. Eleştirmek yönetenleri rahatsı ediyor. Mustafa  Kemal gençliğinin şöyle bir özelliği var: Baskıya direnir. Ama hiç kimse unutmasın ki Kuvayi Milliye'nin ruhu bu partinin dokularına işlenmiş durumdadır. Tüm baskılara gururla ve onurla direnmeye devam edeceğiz.”

Kaynak : istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları