loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu İstanbul il örgütüne FaceTime'dan seslendi: Çabanızı Türkiye takdirle izliyor. Hep birlikte yeniden İstanbul tarihini yazacağız

Kılıçdaroğlu İstanbul il örgütüne FaceTime'dan seslendi: Çabanızı Türkiye takdirle izliyor. Hep birlikte yeniden İstanbul tarihini yazacağız
Tarih: 06.04.2019 - 13:40
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FaceTime üzerinden partisinin İstanbul il örgütüne seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FaceTime'la CHP'nin İstanbul'daki seçim koordinasyon merkezine bağlanarak il örgütüne mesaj verdi. 

İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gece geç saatte gerçekleştirilen toplantı sırasında CHP lideri Kılıçdaroğlu ile FaceTime üzerinden görüştü. 

CHP lideri, il örgütüne "Gerçekten olağanüstü bir performans gösteriyorsunuz. Gösterdiğiniz çabayı sadece İstanbul değil bütün Türkiye takdirle izliyor. O nedenle ben gerçekten de böyle bir örgüte sahip olduğum için son derece mutlu ve gururluyum. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 'CHP örgütünün üzerine ölü toprağı serpilmişti' dediler. Tam tersine diriliğini, birliğini koruyor, sandıklara sahip çıkıyor. Gösterdiğiniz her çaba tarih yazılmasına neden oluyor. Hep birlikte yeniden İstanbul tarihini yazacağız. Bütün arkadaşlarımın şunu bilmesini isterim; baskıcı bir rejimde bir başarı elde ediyoruz. Bu sıradan bir başarı değil. Bu, hepimizin kişisel tarihine de geçecek olan bir başarı" dedi. 

CHP’li Kaftancıoğlu ise Kılıçdaroğlu'na şu karşılığı verdi: "Bu süreçte bizleri dikkate aldınız, bizlerin emeğini, çabasını her zaman gördünüz. Bize liderlik ettiğiniz için bütün örgütüm adına size teşekkür ediyorum. Söz veriyoruz, İstanbul'u kazandık. Bir kez daha kazanacağız. Bütün arkadaşalrımız uykusuz ama emin olun bu söylediklerinizden sonra bir 10 gün daha uykusuz kalır." 

 

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları