loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Türkiye'de bir bahar rüzgarı estireceğiz

Kılıçdaroğlu: Türkiye'de bir bahar rüzgarı estireceğiz
Tarih: 30.03.2019 - 17:17
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Güvenpark'ta halka hitap etti.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"-Türkiye'de bir bahar rüzgarı estireceğiz.
-Siyasete girdiğim tarihten bu yana bu kadar düzeysiz bir seçim sürecini hiç yaşamadım. Ne kadar bel altı iş varsa hepsine tanık olduk. Her türlü iftirayı attılar. Ne yaparlarsa yapsınlar güneş balçıkla sıvanmıyor. Biz yolumuza devam edeceğiz. 
-Yarın bir bahar havası içinde sandığa gidip oyunuzu kullanacaksınız. Ankara'da gidip oyumuzu Mansur Yavaş'a vereceğiz. Mansur başkana tahammül edemiyorlar. Her türlü iftirayı attılar. 'Ben Ankara'yı iyi yöneteceğim. Ayrım yapmayacağım, Ankara'nın makus talihini değiştireceğim, kimsenin işine son vermeyeceğim. Ankara'yı çağdaş bir kent yapacağım, yeşil bir Ankara yapacağım' dedi. Çıkar 'Mansur Yavaş şunları yapacağım', dedi 'biz de bunları yapacağız' dersiniz. Bunu yapmadılar, ancak karalama. Ne yaparlarsa yapsınlar yolumuza devam edeceğiz. Onlar gibi olmayacağız. Bize oy vermeyen vatandaşa da saygı duyacağız. 
-İYİ Parti ile işbirliği yaptık, Saadet Partisi ile dirsek temasındayız. Bu işbirliğini demokrasi için, Türkiye'yi aydınlığa çıkarmak için, toplum gerginlikten uzaklaşsın diye yaptık. CHP'li, İYİ Partili, Saadet Partili belediye başkanları çok olursa dünyaya 'bütün baskılara rağmen halk Türkiye'de demokrasiden yana tavrını koydu' diyecektir. 
-Kamu görevlilerine seslenmek istiyorum. Salon toplantıları ve mitinglerimizde güvenliğimizi sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Halkın polisi oldukları sürece başımın üstünde yeri var. Yarın sandıklara gideceğiz. Tahrikler, saldırılar yapabilirler, sakin olacağız. Sandıkları denetleyeceğiz, ıslak imzalı tutanakları alacağız. Bunlar genel merkeze gönderilecek. Millet İttifakı'nın diğer partileriyle bu bağlamda işbirliğimiz devam ediyor. Tahrik edebilirler, provokasyon yapabilirler, bunları sükunetle geçiştireceğiz. Akşam Mansur Yavaş belediye başkanlığını alacak. İtirazlar edilecek ama sandıkları asla terketmeyeceğiz. Kamu görevlilere sesleniyorum, siz siyasi partinin memuru değilsiniz. Bir partinin beklentilerine göre baskı kurmak göreviniz yok. Valisinden kaymakamına uyarmak görevim. Herkesin hukuk içinde görevini yapması lazım. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da Ekrem İmamoğlu seçilecek. Yeni bir atmosfer çıkacak ortaya. 
 
Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları