loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur

Kılıçdaroğlu: Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur
Tarih: 27.05.2019 - 11:25
Kategori: Siyaset

Ankara Minibüsçüler Odası'nın düzenlediği iftara katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Hep birlikte güzel ülkemiz, bayrağımız için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Minibüsçüler Odası’nın düzenlediği iftar programında, milletvekilleri, belediye başkanları ve minibüsçülerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, burada yaptığı kısa konuşmada, sorunları birlikte çözeceklerini belirterek, "Kini, öfkeyi ve nefreti bir tarafa bırakacağız" ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu'nun burada yaptığı konuşmadan öne çıkanlar şöyle:

"Birlikte düşüneceğiz sorunları birlikte çözeceğiz. Kini nefreti ve öfkeyi bir tara bırakacağız. Hep birlikte bayrağımız için ne gerekiyorsa hepsini yapacağız. Başkanınızı dinledim. Dertlerimiz var diyor. Hakkımızı istiyoruz diyor. Emeğimizin karşılığını almak istiyoruz diyor. Başkanının bu taleplerini zaman içinde yerine getirileceğine inanıyorum.

Ankara’da bir kişi hayatının bir döneminde mutlaka sizin müşteriniz olmuştur. Bizim bütün amacımız şu herkesin kazandığı, kimsenin kaybetmediği bir ulaşım düzenini kurmak. Öyle bir düzen kuralım ki hem vatandaş memnun olsun, hem de alın teri döken memnun olsun. Peki, bunu nasıl yapacağız. Bunu birlikte yapacağız. Hatırlarsanız birlikte yöneteceğiz demiştik. Minibüsçülerin sorunu bir şekilde çözülecek. Nasıl? Aklımızı kullanarak. Türkiye’nin çözülmeyecek hiçbir sorunu yoktur. Bütün mesele şudur. Adaletten yana olacaksınız. Haktan hukuktan yana karar alırsanız hiçbir sorun olmaz. Türkiye’nin sorunlarını çözeceğiz."


Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları