loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu ve İnce CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi

Kılıçdaroğlu ve İnce CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi
Tarih: 22.11.2018 - 12:36
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

Muharrem İnce, geçtiğimiz hafta Kılıçdaroğlu'ndan randevu talebinde bulunmuştu. İki isim CHP Genel Merkezi'nde bir araya geldi. Görüşme 12.00'de başladı. Yaklaşık 1 saat süren görüşme sonrası Muharrem İnce açıklama yaptı.

İnce şunları söyledi:

"Bazı illerle ilgili bildiklerimi kendisine aktardım. Partimin emrinde olduğumu söyledim. Yerel seçimlerde birlikte çalışacağız. '89'da bütün belediyeleri nasıl aldıysak bugün de mümkün olabileceğini bunun için 89'daki gibi örgütü dikkate almamız gerektiğini aktardım. 89'da Sayın Nurettin Sözen tek adaydı, önseçime girmişti tek kişi olarak. Sandıktan çıkınca seçimi de almıştı.İstanbul, Ankara, Mersin, Adana'da sandık koyarsak bunu da eğilim noktası da yaparsak başarılı oluruz.

Önseçim, aday yoklaması hakim gözetiminde yapılır. Seçime 45 gün kala yapılır, buna gerek yok. Kolayı var, eğilim yoklaması. Milletvekilleri sandık başında durur, 130 gün varken yapabiliriz. Bunun daha doğru olacağı görüşündeyim. Cumhurbaşkanlığı seçiminde 51 günlük kampanya yürüttük, gidemediğim iller oldu. Şimdiden sandık koyarsak 259 bin üyemiz var, sandık görevlilerini de tespit etmiş oluruz. Örgüt bu adayı ben seçtim derse başarılı oluruz. Bunları sayın genel başkana aktardım.

Genel başkan değerlendireceğini söyledi, illerden tekrar görüş istediğini söyledi.

Muharrem İnce kendine koltuk derdinde değil, Türkiye derdindeyim. Partimin seçimden başarılı çıkmasını istiyorum. İstanbul'a sandık kurulursa yarışa gireceğim, sandık kurulmaz gel aday ol denirse asla aday değilim.

130 günlük bir çalışma temposuyla örgütün belirlediği aday Erzincan'ı, Diyarbakır'ı gezebilsin oraların sinerjisini İstanbul'a aktarsın. Örgütün gücünü arkasına alan arkadaşların başarılı olacaklarını düşünüyorum."

Kaynak : Vişne Haber Ajansı-www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları