loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Yaşanabilir bir Türkiye inşa edeceğiz

Kılıçdaroğlu: Yaşanabilir bir Türkiye inşa edeceğiz
Tarih: 17.03.2019 - 09:01
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Her evde huzur istiyoruz, her evde bereket olsun istiyoruz, her evde yaşanabilir bir dostluk istiyoruz. Mahallede, kahvede, caddede, sokakta, fabrikada, parkta insanlar karşılaştığında birbirlerine güler yüzle selam versinler istiyoruz" dedi.

Kılıçdaroğlu, İzmir'in Torbalı ilçesinde, seçim otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti.

CHP lideri, herkesin 31 Mart'ta gidip oy kullanacağını belirterek, demokrasiye sahip çıkma iradesini hep birlikte göstereceklerini dile getirdi.

Belediye başkanlarının istihdam oluşturacağını kaydeden Kılıçdaroğlu, "Her mahalleye bir kreş yapacaklar. Çalışan kadın varsa çocuğunu güven içinde getirip kreşe bırakmalı" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:

"Biz kavgadan yana değiliz, hiç kimseyi ötekileştirmeyiz. Bizim felsefemizde, bizim inancımızda, bizim yetiştiğimiz kültürde, insan Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve başımızın üstünde yeri vardır. Hiç kimseyi kimliğinden, inancından, yaşam tarzından ötürü asla ötekileştirmeyiz. Bütün insanları kucaklarız.

Türkiye yeni bir sürecin içinde, bu süreci hepimiz iyi değerlendirmeliyiz. Sandığa giderken düşünmeliyiz, ne oluyor bu memlekette. Freni patlamış bir kamyon gibi yokuş aşağı gidiyoruz, yarın ne olacağını kimse bilmiyor. Neyin planı yapıldı, neler yapıldı kimsenin haberi bile yok. Nerede neler yapıldı, kimse bilmiyor.

Her evde huzur istiyoruz, her evde bereket olsun istiyoruz, her evde yaşanabilir bir dostluk istiyoruz. Mahallede, kahvede, caddede, sokakta, fabrikada, parkta insanlar karşılaştığında birbirlerine güler yüzle selam versinler istiyoruz. Dolayısıyla bereketli bir Türkiye, bereketli bir Torbalı, iyi bir Türkiye, iyi bir Torbalı, yaşanabilir bir Türkiye ve yaşanabilir bir Torbalı'yı birlikte inşa edeceğiz.

Sorunları biliyoruz. Bunları el birliğiyle, demokrasilerde güç birliğiyle aşacağız."

ÜYE YORUMLARI

Yorum Yap

Facebook Yorumları