loading
close
SON DAKİKALAR

Kılıçdaroğlu: Yöneticiler Türkiye'nin başını beladan belaya soktular, biz kurtaracağız

Kılıçdaroğlu: Yöneticiler Türkiye'nin başını beladan belaya soktular, biz kurtaracağız
Tarih: 07.09.2019 - 15:31
Kategori: Siyaset

CHP Genel Başkanı Kmeal Kılıçdaroğlu Aydın Efeler Belediyesi'ni ziyaret etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından belediye önünde toplanan halka seslendi.
Kılıçdaroğlu'nun konuşması şöyle:
"Hep beraber huzur içinde yaşamak istiyoruz. Demokrasi, düşünce özgürlüğü sonuna kadar... Çiftçi de esnafa da, işçi de hayatından memnun olmalı.
Bizim görevimiz sorunlardan arınmış bir Türkiye. Bunu beraber yapabiliriz. Siz güç verdiğiniz sürece ben bunu yapmaya hazırım. Ben huzurdan, aştan, işten bahsedince bana kızıyorlar, sonuna kadar gideceğim. Bu memlekete huzur gelinceye kadar mücadelesini vereceğim.

Defalarca Suriye batağına niye girdiniz, dedim. Suriyelilere kızıyoruz, bizim ülkemize niye geldiniz, diye. Suriyelilere değil onları buraya getirene kızmamız lazım. Suriyelinin günahı ne, birden bire oraya silah gönderdik, birbirlerini öldürüyorlar. Öldürenlerin tamamı Müslüman. Bir grubun eline silahı Rusya bir grubun eline ABD veriyor. Buna kim alet oluyor, sarayda oturanlar. Asıl sorunumuz bu. Bu sorunları çözmek için en büyük desteği sizden almak zorundayız.
Bu ülkede herkesin mutlu olması için ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacağım ve mücadele edeceğim. Hiçbir güç beni durduramaz. Sadece güvenin diyorum. Birlikte bu ülkeye demokrasiyi, düşünce özgürlüğünü getireceğiz. Vatandaşın derdi nedir dinlenmesi lazım. Onu yöneticiler yapacak ama bu yöneticiler yapamıyorlar. Bu yöneticiler Türkiye'nin başını beladan belaya soktular. Biz bunu kurtaracağız. Sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın. En zor koşullarda bile bu ülke bağımsızlığını kazanmıştır. Yolumuz hak yoludur, adalet yoludur."

Kaynak : www.istanbulgercegi.com

ÜYE YORUMLARI

hursıt kahraman

yuru be anca gıdersın

07.09.2019, 16:42
Yorum Yap

Facebook Yorumları